Dobrodošlo ljeto!

Četrdesete nikad nisu izgledale ovako dobro: Jessica požurila sa slavljem i poslala snažnu poruku

Nakon statusa seks simbola u mladosti, nakupila je velik broj kilograma viška, zbog čega je trpjela neukusne osude, no glumica i pjevačica Jessica Simpson uspjela je izdignuti se iznad svega i četrdesete dočekati s nevjerojatnom snagom.

Ako vam nakon nekoliko mjeseci samoizolacije sada na putu do savršene ljetne figure stoji nešto što se naziva i korona-špek, nakupljen višak kilograma trebalo bi izgubiti, a za tu tešku i mukotrpnu rabotu dobro je pronaći i malo inspiracije, upravo u tome briljira Jessica Simpson. Ova pjevačica i glumica započela je s proslavama svog okruglog 40. rođendana, kojeg će proslaviti 10. srpnja. I dok broji sitno do velike četrdesetke, Jessica nimalo ne brine nego ponosno pozira u bikiniju na plaži.

U hrabroj pozi pokazala je nevjerojatnu figuru uz riječi "Moji posljednji dani u tridesetima". U drugoj objavi u istom kupaćem kostimu, iz svoje kolekcije, proslavila je početak astrološke "sezone rakova".

View this post on Instagram

YEE-HAW to my final days in my 30’s

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Na udaru kritika

Ova superzvijezda proslavila se u mladosti kada je zahvaljujući svojoj debitantskoj ulozi Daisy Duke u vrućim hlačicama izvela velik hit Nancy Sinatre "This boots are made for walking", nakon toga je ova neodoljiva plavuša rodila troje djece, a njezino se tijelo sa svakom trudnoćom mijenjalo. Kao bivši seks simbol koji je natukao mnogo kilograma viška, suočila se s brojnim i neukusnim kritikama javnosti.

Ništa od toga nije je slomilo, Jessica je postala zagovornica redovitog vježbanja zdrave prehrane te sada na društvenim mrežama rado podijeli fotografije na kojima se vidi sav njezin trud uložen u zdravo i fit tijelo.

No daleko od toga da se samo naslikava u teretani, Simpson s brojnim obožavateljima dijeli i crtice iz obiteljskog života, poput toga što ona kuha, što njezina obitelj jede, kako čisti i provodi vrijeme s djecom.

"Probudila sam se prije svih troje klinaca da odvježbam i provredem vrijeme sama sa sobom. Krećite se, krećite, krećite radi svog vlastitog mentalnog zdravlja", napisala je nedavno Jessica uz svoju fotografiju nakon vježbanja.

Ako vam treba motivacija da u nekim godinama i nakon nekoliko poroda ipak možete postići divnu liniju, u tome zaista nema bolje osobe od Jessice Simpson!

Pročitajte i:

Zadnji dani teške trudnoće: S 30 kilograma više glumica je neprepoznatljiva

Poznata trudnica se skockala, a suprug nije mogao iskopati strašniji pulover

Svi smo mi Jessica: 'Kućanica godine izgleda nešto drugačije ovih dana'

Linker
16. travanj 2024 10:58