KRUNA LJUBAVI

Četvrta sreća: Marc Anthony oženio 23-godišnju bivšu Miss Universe

Mlada je izgledala prekrasno u bijeloj čipkastoj haljini Galije Lahav koja je imala zadivljujući prozirni gornji dio ukrašen cvjetnim aplikacijama.

Poznati glazbenik i bivši suprug Jennifer Lopez, Marc Anthony u subotu se oženio četvrti put. Zavjete je razmijenio s 23-godišnjom bivšom Miss Universe Nadiom Ferreirom, a među uzvanicima na raskošnoj svečanosti bili su David Beckham s obitelji te kolumbijski glazbenik Maluma.

image

Paragvajka je bivša Miss Universe

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Strani mediji zabilježili su da na vjenčanju nije bila Anthonyjeva bivša supruga Lopez ni njen novi suprug Ben Affleck. Nisu došla ni zajednička djeca Lopez i Anthonyja, 14-godišnji blizanci Emme i Max.

image

Fotografi su mladoženju snimili sa svećenikom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S druge strane, Marcovi sinovi Cristian (21) i Ryan (19) koje dijeli s bivšom suprugom Dayanarom Torres, bili su prisutni na vjenčanju svog oca.

Zaruke 54-godišnjeg glazbenika i njegove partnerice trajale su osam mjeseci, a u tom su periodu isplanirali svadbu u Muzeju umjetnosti Perez u Miamiju. Za njihovo vjenčanje grandiozno stubište muzeja bilo je ukrašeno bijelim ružama. Vjenčanje se prema pisanju magazina Hola održalo u 19:30 po lokalnom vremenu.

image

David Beckham bio je jedan od kumova, a na svadbi se družio sa sinom Cruzom

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Mlada je izgledala prekrasno u bijeloj čipkastoj haljini Galije Lahav koja je imala zadivljujući prozirni gornji dio ukrašen cvjetnim aplikacijama. Anthonyja su fotografi ulovili sa svećenikom odjevenim u zlatni halju. Hola piše da je mladoženja nosio Diorovo odijelo.

image

Mlada je nosila raskošnu bijelu vjenčanicu

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Beckham nije bio samo uzvanik na vjenčanju, već je ponio ulogu jednog od kumova, a izgledao je senzacionalno u crnom odijelu. Fotografi su ga snimili na zabavi sa 17-godišnjim sinom Cruzom.

image

Njihove zaruke trajale su osam mjeseci

LEV RADIN/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 01:31