Kraljica Letizia

 JESUS BRIONES/GTRES/SHUTTERSTOCK
Uvijek nepogrešiva

Chic u boji sezone: Kraljica Letizia još je jednom oduševila modnim odabirom

Španjolska kraljica nedavno je ugostila članove zaklade Princesa De Girona u madridskoj palači, a za tu se prigodu odlučila odjenuti look u kojem dominira upravo najpopularnija boja sezone.

Španjolska kraljica nedavno je ugostila članove zaklade Princesa De Girona u madridskoj palači, a za tu se prigodu odlučila odjenuti look u kojem dominira upravo najpopularnija boja sezone.

Nakon ljeta koje nam je bilo u znaku ‘‘Barbie‘‘ estetike i različitim nijansama ružičaste boje, hladnijim danima zavladala je crvena, boja koju i inače često volimo nositi za vrijeme blagdana. Bez obzira na to je li riječ o cherry nijansi, jarkocrvenoj ili bordo boji, jedno je sigurno - crvena je ponovno posvuda od modnih pista, high-street trgovina, ali i našim ulicama. Kaputi, puloveri, majice, hlače, šalovi pa čak i čizme... Sve je u znaku ove upadljive boje koja oduvijek simbolizira ljubav i strast.

Minimalisti i introverti pomalo su skeptični jer se crvena na prvu može činiti kao veliki zalogaj, ali upravo zbog toga postoji više načina za nošenje ove svestrane boje. Naime, osim monokromatskih crvenih outfita koji su ipak rezervirani za one malo odvažnije, unošenje boje u neutralan outfit može biti jednako vizualno upečatljivo, a da pritom ne postoji strah od pretjerivanja.

Da vjerno prati modne trendove i popularnost crvene boje dokazala je i kraljica Letizia. Naime, ugostila je članove zaklade Princesa De Girona u Kraljevskoj palači u Madridu, a za tu se prigodu odlučila za look u kojem dominira upravo ova hit boja sezone. Španjolska kraljica pozornost je privlačila plisiranom satenskom bluzom s naborima modne kuće Hugo Boss koju je ugurala u crnu suknju ukrašenu cvjetnim uzorkom Caroline Herrere. Crni Burberry remen oko struka dodatno je naglasio njezinu vitku liniju.

image

Kraljica Letizia ovog se puta odlučila outfit začiniti hit bojom sezone i nije pogriješila

JESUS BRIONES/GTRES/SHUTTERSTOCK JESUS BRIONES/GTRES/SHUTTERSTOCK

Kraljica je styling začinila visokim čizmama od brušene kože brenda Magrit shoes koji i inače često bira za pojavljivanja u javnosti. Upravo je zanimljivi par čizama koje su dosezale sve do koljena dodao određenu dozu dramatičnosti njezinom stylingu Čizme od brušene kože, sa špic vrhom i visokom potpeticom pravi su dokaz kako dobre čizme mogu biti nosive u gotovo svakoj prilici, a modnoj kombinaciji daju onaj željeni chic efekt.

Linker
26. travanj 2024 06:18