Chris Hemsworth dobio je nasljednicu

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Tatina kćer

Chris Hemsworth pohvalio se nasljednicom, kćeri koja želi krenuti njegovim stopama

Australska filmska zvijezda snimio je svoju djevojčicu kako u zrakoplovu netremice gleda njegov film, ponosan što je ‘na tatu‘ i poput spužve ‘upija‘ sve što bi joj jednog dana moglo koristiti na setu.

Australska filmska zvijezda snimio je svoju djevojčicu kako u zrakoplovu netremice gleda njegov film, ponosan što je ‘na tatu‘ i poput spužve ‘upija‘ sve što bi joj jednog dana moglo koristiti na setu.

Premda je jedan od najzgodnijih frajera na svijetu, australski glumac Chris Hemsworth, na društvenim mrežama se s vremena na vrijeme pohvali detaljem iz života svoje troje djece. Očito je da obožava jedanaestogodišnju kćer Indiju Rose i devetogodišnje blizance Sashu i Tristana. Kako žive nedaleko od plaže u Byron Bayu, dječake podučava omiljenom australskom sportu, surfanju. Za razliku od braće, Indiju privlači drugačiji svijet – film. Otac ju je prije dvije godine odveo na set Marvelovog spektakla "Thor: Love and Thunder". Dobila je, naime, malu ulogu kćeri Christiana Balea u ulozi zločestog Gorea, Thorovog antagoniste. Trebao je to biti Indijin kratki izlet u svijet filma jer njezina mama, španjolska manekenka i glumica Elsa Pataky, smatra da je premlada za glumu. Radije bi da izabere karijeru izvan zabavljačke industrije.

No, djevojčica je ozbiljno ‘zagrizla‘ – gluma je jedino što ju zanima. Dokazuje to video koji je njen tata objavio na Instagramu. Tijekom dugog leta zrakoplovom, India je gledala film svog oca "Thor: Ragnarok", prenosi Daily Mail. Radi se o trećem filmu iz franšize o nordijskom božanstvu Thoru koji prethodi spektaklu u kojem je glumila s ocem. Vidi se kako India, ušuškana u dekicu tijekom leta, netremice gleda spektakl. Glumac je, pak, očaran što ju zanima njegov film i želi krenuti njegovim stopama, premda je još klinka. Video prati pjesma "Happy To Be Here" američke grupe WookieFoot. Za slučaj da njegovi pratitelji na Instagramu (oko 58 milijuna) nisu shvatili koliko je sretan, glumac namiguje i glavom pokazuje prema Indiji, zadubljenoj u ekran.

image

Chris Hemsworth sa suprugom Elsom Pataky
i klincima 2017.

SHUTTERSTOCK

Njegova supruga nije se oglasila, vjerojatno mu je kod kuće rekla što misli o tome da njihovo najstarije dijete preočito podržava u želji da se otisne u nemilosrdan, filmski svijet. Neka je djevojčica nadarena i na tatu, no majke u tim stvarima imaju posljednju riječ. Stav španjolske glumice po tom pitanju je jasan.

Linker
27. travanj 2024 03:56