Ostala je doma

Chrissy Teigen nije otišla na Grammy: ‘Što želim dokazati? Pa ne mogu ustati‘

Na fotografiji Chrissy gola iznad struka na prsa privija usnulu Esti, fotku je ubrzo komentirao suprug s dodjele.

Iako je sinoć imala namjeru otići na dodjelu nagrada Grammy kako bi podržala supruga koji je imao tri nominacije i nastup, Chrissy Teigen, bivši model, supruga pjevača Johna Legenda i majka troje djece, ipak je odlučila preskočiti party i ostati doma. Kod kuće je provela vrijeme s najmlađom kćeri Esti koja još nije napunila ni mjesec dana.

Ne mogu ustati

Na Instagramu je 37-godišnja Chrissy objavila fotku na kojoj nježno grli bebu, uz status: "Sretan dan Grammyja! Probala sam, malo gledala uokolo i shvatila – koga vraga pokušavam dokazati?! Pa ne mogu ustati hahaha."

Na fotografiji je Chrissy gola iznad struka, a na prsa privija usnulu Esti odjevenu u blijedoružičasti bodi. Fotku je ubrzo komentirao suprug s dodjele napisavši: "Samo sjedim ovdje, j..... dobro."

Premda Chrissy nije uspjela doći na dodjelu, pokazala je entuzijazam objavivši fotku Johna i sebe s prošlogodišnje dodjele na kojoj je nosila raskošnu haljinu bez naramenica Nicole + Felicia Couture.

Vrijedilo je

Napisala je: "Nema Grammyja za mene večeras, ali navijam za sve tri nominacije i nastup Johna Legenda!"

U nastavku je dodala: "Prije godinu dana. Volim ovaj look. Tijelo izgleda malo drugačije danas, ali vrijedilo je!"

Esti se rodila 13. siječnja, a od tada Chrissy dosta često dijeli njene fotke na društvenim mrežama. Tata John bio je nominiran s pjesmom "God Did" koju izvode i DJ Khaled, Rick Ross, Lil Wayne, Jay-Z i Fridayy u kategoriji najbolje rap pjesme, najbolje rap izvedbe i pjesme godine, ali nije potvrdio nijednu nominaciju.

Linker
25. travanj 2024 18:50