sretna obitelj

Chrissy Teigen raznježila obožavatelje fotografijama bebe: ‘Lijepa je kao mama!‘

Slavna manekenka svojim pratiteljima otkriva privatne trenutke obiteljske sreće.

U domu Chrissy Teigen i Johna Legenda ne nedostaje radosti i ljubavi. Par je početkom godine dočekao treće dijete, kćer Esti Maxine Stephens, čije su fotografije podijelili s pratiteljima i putem društvenih mreža im otvorili vrata svog doma.

Posljednjom objavom manekenka i autorica kuharice podijelila je slatku fotografiju malene Esti s trakom na glavi, a na prethodnoj objavi podijelila je fotografiju na kojoj kćer drži u naručju, uz video i fotografiju starije kćeri Lune. "Prekrasna kao i majka", "Što je veća mašna, to si bliže Bogu", pisali su pratitelji u komentare.

"U petak smo dočekali Esti Maxine Stephens, s njezinim dolaskom naš dom se ispunio s ljubavi i veseljem. Zadivljen sam snagom koju ima Chrissy i jedva čekam vidjeti kako će Luna i Miles dočekati novu sestru. Toliko sam zahvalan da ovaj osjećaj ne mogu opisati riječima", napisao je autor hita "All of Me" na Instagramu nakon rođenja bebe 13. siječnja.

Par je dočekao svoje treće dijete nakon što su 2020. prošli traumatično iskustvo gubitka djeteta u visokom stupnju trudnoće. U listopadu te godine Chrissy otvoreno govorila o gubitku bebe koju su nazvali Jack, a time je potaknula mnoge druge žene da otvoreno govore o boli istog gubitka. Par je nedavno prisustvovao glamuroznom Vanity Fair partyju nakon dodjele nagrade Oscar, pa na svojim Instagram profilima uz elegantne fotografije češće dijele trenutke svoje opuštene svakodnevice s djecom.

Linker
20. travanj 2024 11:08