Christina Aguilera

 AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Čvenk sa sobom

Christina Aguilera: ‘Postoje četiri intimna mjesta čija stimulacija može dovesti do vrhunca‘

Pjevačka zvijezda postala je suosnivačica i savjetnica brenda za seksualni wellness te promovira lubrikante za svako raspoloženje.

Pjevačka zvijezda postala je suosnivačica i savjetnica brenda za seksualni wellness te promovira lubrikante za svako raspoloženje.

Pjevačka zvijezda Christina Aguilera bavi se dodatnim poslom – suosnivačica je i glavna savjetnica brenda za seksualni wellness Playground (Igralište). Dobitnica Grammyja rekla je za People kako je seksualno zdravlje prioritet u njenom svakodnevnom životu i želja joj je da osnaži žene da skinu stigmu sa seksualnosti i da žive zdrav seksualni život.

"Nadam se da ću nadahnuti druge žene da se ne srame govoriti o svojim iskustvima, vlastitom tijelu i seksualnosti i onome što im znače, jer svaka je žena drugačija. Imala sam prilike dobro upoznati svoju vaginu u protekle 42 godine i mogu reći da ondje doslovno postoje točke zadovoljstva koje se otvaraju kako stariš”, opisala je pjevačica svoj osobni napredak na tom polju i dodala da joj je seksualni život jedan od prioriteta za njenu opću dobrobit.

Vlasnica hita "What a Girl Wants” otkrila je da na genitalijama ima četiri različita mjesta čija je stimulacija može dovesti do vrhunca. "I kada nemate partnera možete imati noćni susret sa samom sobom i to mi se sviđa. Putujemo i otkrivamo", rekla je i savjetovala ženama da počnu upoznavati sebe što ranije jer ih to može odvesti u život s puno više užitaka.

"Vagine su epicentri našeg blagostanja", kaže Aguilera i dodaje kako je cilj njenog rad s Playgroundom stvaranje sigurnog mjesta za žene: "Ne premišljamo se kada trebamo kupiti kremu za lice ili šampon za kosu, to nam je normalno i uobičajeno. Naše genitalije isto trebaju ljubav i brigu, a ne pružamo im dovoljno vremena i pažnje". Playground proizvodi intimne proizvode za poboljšanje ženskog seksualnog užitka i zdravlja koje je odobrila FDA (Američka agencija za hranu i lijekove). Moto im je "A lube for every mood" (Lubrikant za svako raspoloženje), a osobni lubrikant dolazi u četiri varijante: Love Sesh, After Hours, Mini Escape i Date Night, koji je Christinin favorit.

Linker
28. travanj 2024 01:43