loša vijest

Čini se da Mišo Kovač zbog bolesti neće pjevati u Vukovaru na dočeku: ‘Osjeća se slabo‘

Uoči dugo najavljivanog koncerta legenda je dobila temperaturu i osjeća se slabo, a liječnik mu je osim antibiotika prepisao i strogo mirovanje.

Iako se radovao koncertu na Silvestrovo u Vukovaru, Mišo Kovač morat će ostati kod kuće. Jako se veselio nastupu na glavnom gradskom trgu, što će Vukovarce i njihove njihove goste uvesti u Novu 2023., no njegovi bliski prijatelji otkrili su za Jutarnji list da je dobio temperaturu s kojom se bori već nekoliko dana.

Za svaki slučaj, liječnik je osamdesetjednogodišnjoj legendi prepisao antibiotike i odredio mu strogo mirovanje. Kako se neslužbeno doznaje, osjeća se slabo i trebat će mu nekoliko dana da se oporavi.

"Rijetko pjevam u novogodišnjoj noći, ali Vukovar je grad koji se ne odbija! Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je to grad koji bi u bilo kojoj zemlji na svijetu bio heroj. Mi moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata", rekao je poručio je prije mjesec i pol dana Mišo Kovač, najavljujući nastup na kojem je trebao izvoditi svoje najveće hitove.

Zbog bolesti koja ga je pogodila u najgori mogući trenutak, pjevača će zamijeniti njegova kćer Ivana i tamburaški bend Bosutski bećari

Linker
18. travanj 2024 14:55