Treća sreća

Claire Holt: Slatko iznenađenje na crvenom tepihu u Cannesu

Australska glumica i manekenka, poznata po seriji ‘Slatke, male lažljivice‘ otkrila je da poslije sina i kćeri koje je dobila sa suprugom, Andrewom Joblonom, stiže treća beba.

Čini se da australska glumica Claire Holt nije mogla izabrati bolje mjesto za "premijerno" otkivanje svog trudničkog trbuščića od crvenog tepiha Filmskog festivala u Cannesu. Zvijezda serije "Slatke, male lažljivice" zablistala je na premijeri filma "Killers of the Flower Moon" Martina Scorsesea u elegantnoj, haljini boje sljeza s dugim šlepom modne kuće Lanvin. Najljepši ukras na njoj bio je izražen trudnički trbuščić: glumica je, po svoj prilici, ušla treće tromjesečje i mogla bi roditi ovog ljeta. Odlazak na francusku rivijeru zacijelo joj je jedan od posljednjih trenutaka prije nego što će se posvetiti bebi, kada se rodi. Budući da sa suprugom Andrewom Joblonom već ima kćer Elle (3) i sina Jamesa (4), nema sumnje da će s prinovom i dvoje male djece, uskoro imati pune ruke posla.

image

Claire Holt otkrila je da je trudna na Filmskom festivalu u Cannesu

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Dolazak trećeg djeteta potvrdila je na Instagramu fotografijom iz Cannesa i kratkom objavom kako će se njena obitelj povećati za još jednu, treću zvjezdicu, uz već dvije, Elle i Jamesa.

Dijeleći još jednu od svojih fotografija s crvenog tepiha u svom Instagram Storyju, napisala je: "Čini mi se da mi se s trećim djetetom trbuh vidi čim je test pozitivan. Zašto već sada izgledam kao da sam trudna osam mjeseci?" dodala je na svom Instagram storyju fotografiju doručka: "Ova beba stvarno voli francuski kruh".

Početkom godine otkrila je kako joj je sin "naručio" sedmero braće i pet sestara.

"Ima li netko telefonski broj Nicka Cannona?", našalila se manekenka i glumica komentirajući Jamesovu želju.

Glumica koja se proslavila fantastičnom serijom "Vampirski dnevnici" i glumila u spin-offu tinejdžerskog hita "Originals", upoznala je Andrewa Joblona 2017., osam mjeseci nakon razvoda od prvog supruga, filmskog producenta Matthewa Kaplana, piše People.

U američkom poduzetniku koji se bavi kupoprodajom nekretnina, pronašla je brižnog i posvećenog partnera za kojeg se, nakon pet mjeseci veze, zaručila. Vjenčali su se 2018. na raskošnoj, cvijećem prekrivenoj ceremoniji na Beverly Hillsu i osnovali obitelj, a sada ih očekuje dolazak na svijet njihove "treće sreće".

Linker
20. travanj 2024 01:40