Claudia Schiffer

 JUSTIN GOFF/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
53. rođendan

Claudia Schiffer u top formi proslavila rođendan u Grčkoj i oduševila se nenajavljenim gostom

Po mnogima najljepša među slavnim modelima zlatne generacije čestitku je dobila i od neočekivanog gosta koji ju je posebno iznenadio.

Po mnogima najljepša među slavnim modelima zlatne generacije čestitku je dobila i od neočekivanog gosta koji ju je posebno iznenadio.

Claudia Schiffer nekad je žarila i palila modnim pistama noseći revije vodećih svjetskih dizajnera, a danas 53-godišnjakinja koja izgleda kao da nije ostarjela niti dana uživa u Grčkoj gdje je proslavila rođendan.

"Slavlje u Grčkom raju, uz posebnog prijatelja koji mi je došao poželjeti sretan rođendan" napisala je Schiffer uz galeriju koju je započela videom u kojem joj na ruku slijeće leptir. To je manekenku sigurno silno oduševilo s obzirom na to da je u suradnji s brendom keramike Bordallo Pinheiro koji se bavi izradom umjetničkih komada poput tanjura i šalica osmislila kolekciju "Cloudy Butterflies" čiji je motiv upravo leptir.

Ipak, većini je pažnju ukrala njezina figura koja niti u petom desetljeću ne odstupa od supermodel standarda. Iako bi bilo lako zaključiti da manekenka ulaže ekstreman napor da odgodi starenje, ona sama s time se ne bi složila. Tako je prije nekoliko godina, na pragu pedesete izjavila da sa zadovoljstvom prihvaća svoju dob.

"Mislim da zrele godine treba slaviti i poštovati. Ne trudim se ni izgledati ni osjećati mlađa nego što jesam. Uživam u sadašnjem trenutku" rekla je tada. "Ne treba te se čitavog života nazivati lijepom. Lijepa je to uspomena, ali nastupa mlađa generacija. Ne mogu zamisliti ništa gore nego da mi kažu da postoji čarobna pilula koja će napraviti da ponovo izgledaš kao da ti je 20 godina."

Schiffer koja je majka troje djece koje je dobila sa suprugom Matthewom Vaughnom s kojim je u braku od 2002. kaže da joj je manekenstvo bilo svojevrsna terapija. "Vjerojatno bih još uvijek bila sramežljiva osoba koja ne bi imala pojma da to može prevladati kroz brojna iskustva. Vjerojatno bih bila na poslu u kojem bi mogla biti u pozadini, u banci ili iza scene. Modeliranje je bilo moja terapija. Naučila sam kako komunicirati" rekla je jednom prilikom. To oslobođenje od sramežljivosti, uz zavidnu manekensku karijeru, osiguralo joj je i nekoliko uloga u filmovima. Tako u svojoj biografiji ima i pojavljivanje u filmovima "Zapravo ljubav" iz 2003. te "Kingsman: Tajna služba" iz 2014.

Linker
27. travanj 2024 04:17