Lewis Hamilton je bio oduševljen susretom sa slavnim supermodelom

 FLORENT GOODEN/DPPI/SHUTTERSTOCK
tajnovita

Crna Pantera je zaručena? Naomi Campbell pokrenula glasine golemim dijamantim prstenom

Ovog vikenda zaljubljenici u brzinu uživali su u utrci Formule 1 u Abu Dhabiju, a priliku da osjete miris benzina iz prvih redova nisu propustile mnoge zvijezde. I dok su jedni plijenili pažnju modnim odabirima, bivša manekenka potaknula je glasine o novom poglavlju u životu.

Ovog vikenda zaljubljenici u brzinu uživali su u utrci Formule 1 u Abu Dhabiju, a priliku da osjete miris benzina iz prvih redova nisu propustile mnoge zvijezde. I dok su jedni plijenili pažnju modnim odabirima, bivša manekenka potaknula je glasine o novom poglavlju u životu.

Mnogobrojne zvijezde ovog vikenda spakirale su kovčege i uživale u toplom vremenu Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje je održana još jedna utrka Formule 1. U Abu Dhabi su tako doputovali i Jason Statham sa suprugom Rosie Huntington-Whiteley, Orlando Bloom koji se družio s bivšom Spajsicom Geri Halliwell, uzdahe žena je mamio i Chris Hemsworth, a stigao je i bivši brazilski reprezentativac Ronaldo Nazário. No, pažnju je ukrala Crna pantera, Naomi Campbell.

image

Šef momčadi Red Bulla Christian Horner družio se sa svojom suprugom Geri Halliwell, ali i Orlando Bloomom

GIUSEPPE CACACE AFP

Nekadašnji supermodel pažnju je plijenila u stylish maksi haljini A kroja. Bijelo-crna kombinacija s apstraktnim cvjetovima, dodala je dašak glamura cijeloj kombinaciji koju je manekenka zaokružila statement ‘ružnim‘ tenisicama. Odlično raspoložena Crna pantera pokazala je i kako je i 20 godina nakon prekida još uvijek u dobrim odnosima s bivšim zaručnikom, Flaviom Briatoreom s kojim je bila zaručena do 2002. godine.

image

Flavio Briatore i Naomi su nekad bili zaručeni, a sada su se družili uz stazu. S njima je bila i bivša tenisačica Maria Sharapova

GIUSEPPE CACACE AFP

Naomi se osim s Briatoreom družila i s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, a osim njezinog outfita pažnju je privukao golemi dijamant na prstenjaku lijeve ruke. Sasvim dovoljno da se mnogi zapitaju je li se slavna bivša manekenka zaručila. Naomi je oduvijek itekako tajanstvena kad je privatan život u pitanju.

Prije nekoliko mjeseci iznenadila je objavom kako je dobila drugo dijete. Naime, Campbell je prvi put šokirala sve u svibnju 2021. kad je na društvenim mrežama objavila da je postala mama kćerkice jer nitko nije ni znao da išta planira, a i nije izgledala trudno. Nešto kasnije za britanski Vogue je ispričala kako je kćerkica kojoj ne želi otkriti ni ime, "njezino dijete te da nije posvojena". Ipak, pojavila su se nagađanja kako je Naomi koristila surogat majku jer je tada već imala 51 godinu. Ove godine u lipnju, objavila je na Instagramu kako je u tajnosti dobila i drugo dijete, sinčića kojem također nije poznato ime. Post je u međuvremenu obrisala, no tada je u fotografiju između ostalog napisala: "Pravi dar od Boga, blagoslovljen! Dobrodošao dječače. Nikada nije kasno postati majka".

image

Svi su gledali u Naomim dijamantni prsten

FLORENT GOODEN/DPPI/SHUTTERSTOCK

Koga trenutačno ljubi, javnost ne zna. No, golemi dijamantni prsten dao je naslutiti da je Naomi sretno zaručena. Britanski Daily Mail kontaktirao je njezine glasnogovornike, no ostali su bez odgovora i službene potvrde. Naomi je bila dvaput zaručena: prvi puta još davne 1993. godine s basistom slavnog benda U2, Adamom Claytonom. Iako su bili u vezi tek nešto više od godinu dana, navodno su imali velike planove koji se naposljetku nisu ostvarili. Poslije je također planirala vjenčanje s ‘neporavljvim Playboyjem‘ Flaviom Briatoreom. Osim njih, ljubila je Roberta De Nira, Seana "Diddyja" Combsa i Ushera, a povezivali su se je i s Gerardom Butlerom, Terrenceom Howardom i Skeptom. Tko je najnoviji odabranik, pokazat će vrijeme, odnosno ako Naomi napokon otkrije sve javnosti.

Linker
27. travanj 2024 05:42