Crvena ruža

Crvena ruža za (bivšu) ljubav: Jennifer Aniston uhvaćena na večeri s bivšim suprugom

Večerali su u njujorškom restoranu s parom s kojim su se družili dok su bili u braku, a glumica je restoran napustila s crvenom ružom, znakom ljubavi i čežnje.

Od kada su se razveli, Jennifer Aniston i njezin bivši suprug, Justin Theroux ostali su bliski. Dobar odnos poslije bračnog brodoloma vrlo je rijedak, no oni su uspjeli ostaviti po strani razloge zbog kojih su se 2017. razveli. Kako je američki glumac, koji se proslavio suradnjom s Davidom Lynchom u filmu "Mulholland Drive" još uvijek soler, a isti status ima i holivudska glumica, u američkim medijima se s vremenom na vrijeme pojavi priča o njihovoj mogućoj pomirbi. Dosad su oboje uz smijeh samo odmahivali rukom kad god bi ih sedma sila "pomirila". Tako je bilo i ovog puta: nakon zajedničke večere u New Yorku, nemaju komentar, a ništa ne žele reći ni njihovi prijatelji, glumci Amanda Anka i Jason Bateman, dugogodišnji bračni par s kojim su se Jennifer i Justin družili dok su bili vjenčani. Naime, bili su na dvostrukom dejtu u njujorškom restoranu II Cantinori, koji je ponovno potaknuo glasine o mogućem pomirenju nekad sretnog para, tim više što je glumica nakon večere otišla kući s crvenom ružom, piše Daily Mail. Boja ljubavi cvijeta koji je mirisna personifikacija dubokih osjećaja i čežnje prema nekome možda nije slučajnost?

Jennifer je izgledala sjajno u kardiganu i hlačama te s čizmama i torbicom u crnoj boji. Njezin bivši bio je vrlo zgodan u tamnozelenoj jakni i trapericama. Ukratko, blistali su zajedno, šaleći se i smijući s prijateljima u restoranu.

image

Jennifer Aniston i Justin Theroux još uvijek ‘sjaje‘ kad su skupa

JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK

Da se Justin Theroux još uvijek nada pomirenju, otkriva čestitka koju joj je prošle godine uputio povodom 53. rođendana. Podijelio je video koji prikazuje Jennifer kako s guštom pali cigaretu (on ne puši), u majici s natpisom "Ja sam cool plavuša". U pozadini u međuvremenu obrisanog videa, čuo se hit Taylor Swift "Look what you made me do", a zvijezda kriminalističke komedije "Slučajni detektivi" lagano se njihala u ritmu te pjesme. Bivši suprug u popratnoj objavi nije mogao biti direktniji: osim čestitke, u objavi je napisao: "Volim te". Radi li se o prijateljskoj večeri bivših supružnika ili o nečemu više, vrijeme će pokazati.

Linker
25. travanj 2024 13:17