DAVOR MATOTA/CROPIX
pravi razlog?!

Cvekova menadžerica progovorila o glasinama da je varao Niku

U domaćim medijima pojavile su se glasine da je je razlog prekida druga djevojka, i to Matijina prateća pjevačica Lara Demarin.

U domaćim medijima pojavile su se glasine da je je razlog prekida druga djevojka, i to Matijina prateća pjevačica Lara Demarin.

Nika Turković i Matija Cvek, jedan od najsimpatičnijih glazbeno-ljubavnih parova na domaćoj sceni, prije desetak dana iznenadili su domaću javnost viješću da su prekinuli su dugogodišnju ljubavnu vezu.

Sad su se u medijima pojavile glasine da je razlog prekida druga djevojka, i to Matijina prateća pjevačica Lara Demarin. Kao dokaz za te tvrdnje navodilo se da Nika od čitavog Matijinog benda na Instagramu ne prati samo Laru.

image

Matija Cvek i Nika Turković

LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

"Nije istina da je Matija u vezi s Larom Demarin, te smo prisiljeni demantirati neistine i lažne navode. Matija i Lara su jedino vezani poslovnom suradnjom gdje je Lara Demarin dugi niz godina prateći vokal benda The Funkensteins", rekla nam je Matijina menadžerica Mia Milovčić.

image

Matija Cvek i Nika Turković

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Matijina i Nikina ljubavna priča rodila se tijekom HRT-ovog showa "A strana‘. Zajedno su bili više od četiri godine i isticali su da su jedno drugome najveća podrška.Kako je dvoje glazbenika istaknulo nakon prekida, ostali su u dobrim odnosima, no razlozi njihove odluke nisu poznati.

Mladi par na društvenim mrežama nije često dijelio zajedničke fotografije, pogotovo ne one u kojima izmjenjuju nježnosti, pa bi njihove obožavatelje ugodno iznenadila bilo koja rijetka objava ili foto izvještaj o njihovoj vezi.

Linker
25. travanj 2024 23:28