Irina Shayk i Bradley Cooper blistaju od sreće s kćerkicom Leom de Seine

 BCIS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
NOVA PRILIKA

Daje li mu Irina drugu šansu: Najintrigantniji par na svijetu opet je zajedno?

Američki glumac Bradley Cooper i supermodel Irina Shayk nakon prekida prije tri godine ponovno su, čini se, najsretniji zajedno.

Američki glumac Bradley Cooper i supermodel Irina Shayk nakon prekida prije tri godine ponovno su najsretniji zajedno. Službene potvrde o novom početku još, doduše, nema, ali fotografije zajedničke šetnje s kćerkicom Leom de Seine kao i mnogo puta dosad govore više od riječi.

Jedan od najatraktivnijih i najintrigantnijih parova u povijesti Hollywooda očito se bliži prekretnici, a Bradley Cooper bio je dovoljno strpljiv, dovoljno uporan i dovoljno zavodljiv da dočeka drugu šansu Irine Shayk, najvažnije žene u svom životu.

Prema informacijama iz kuloara bliskih paru to se već duže vrijeme kuha, pa američki mediji ne prestaju spekulirati da je par tri godine nakon prekida odlučio obnoviti vezu.

image

Pogledi govore više od riječi

BCIS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Lavina se zakotrljala nakon njihovog zajedničkog ljetovanja na Bahamima, s kojeg je Irina Shayk objavljivala idilične fotografije s pješčanih plaža. S njima je bila i njihova petogodišnja kći Lea de Seine, o čijem odgoju zajednički skrbe i o svim ključnim odlukama se usuglašavaju. Suglasni su i da bi bilo jako dobro da njihova kći ne odraste kao jedinica, nego bi za nju mnogo poticajnije bilo da dobije brata ili sestru.

image

Irina Shayk i Bradley Cooper blistaju od sreće s kćerkicom Leom de Seine

BCIS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A zašto su onda uopće prekinuli, pitaju se mnogi. Nevolje u njihovom ljubavnom raju započele su tijekom snimanja i promocije filma ‘Zvijezda je rođena‘ kad su svi primijetili nevjerojatnu kemiju između glavnih glumaca - Lady Gage i Bradleyja Coopera, koji je ujedno bio i redatelj filma. Baš u to vrijeme Lady Gaga je raskinula zaruke s Christianom Carinom, a Irina Shayk ju je ekspresno ispratila s društvenih mreža. I to je bio početak njihovog kraja nakon četiri godine veze.

Linker
19. travanj 2024 16:10