POSJET SPLITU

Dalić, Livaja, Gvardiol, Juranović, Erlić i Pašalić razveselili štićenike dječjeg doma u Splitu

Marko Livaja, Joško Gvardiol, Josip Juranović, Martin Erlić i Mario Pašalić s djecom su se družili, fotografirali i dijelili autograme, a Dalić je istaknuo koliko im znači njihova podrška.

Hrvatski nogometni reprezentativci Marko Livaja, Joško Gvardiol, Josip Juranović, Martin Erlić i Mario Pašalić predvođeni izbornikom Zlatkom Dalićem posjetili su dječji dom Maestral u Splitu, koja skrbi o djeci i mlađim punoljetnim osobama bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi.

image

Joško Gvardiol

JAKOV PRKIć/CROPIX

Nogometne zvijezde silno su razveselile štićenike doma, fotografirale se s njima i dijelile autograme, a razdragani Dalić je istaknuo da mu je jako drago što su došli i zahvalio djeci na emociji koju su pokazali, pišu Sportske novosti.

image

Marko Livaja

JAKOV PRKIć/CROPIX

"Ovo što mi činimo je da hrvatska reprezentacija donese veselje i zajedništvo, da se okupi hrvatski narod. Djeca su iskrena, svi su u hrvatskim dresovima, navijaju, podržavaju. Zaista je sreća i emocija na obje strane", rekao je izbornik. Joško Gvardiol je dodao kako mu podrška najmlađih mnogo znači.

image

Martin Erlić, Marko Livaja i Josip Juranović

JAKOV PRKIć CROPIX

"Lijepo je vidjeti svu ovu radosnu djecu i ljude s osmijehom na licu. Nama je posebno drago što nas se od malih nogu podržava. I ja sam se ovako gurao da dobijem koji potpis ili fotografiju. Vjerujem da i njima ovo znači jako puno, trebamo izdvojiti vremena i pružiti im priliku da uživaju", izjavio je Gvardiol za službene stranice HNS-a.

Linker
18. travanj 2024 15:18