JESAL/DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Susjed(i) iz pakla

Daniel Craig opet u sukobu sa susjedima, ovog puta on bi pilio i rezao, a oni mu ne daju!

Glumac je prije pet godina pobijedio u susjedskoj svađi i sačuvao drvo u svom vrtu, a sada bio on pilio stabla koju mu smetaju, ali se susjedi s tim ne slažu.

Glumac je prije pet godina pobijedio u susjedskoj svađi i sačuvao drvo u svom vrtu, a sada bio on pilio stabla koju mu smetaju, ali se susjedi s tim ne slažu.

Daniel Craig ponovo se svađa sa susjedima. I ovaj put, kao i prije pet godina kada je pobjedu izvolijevao na sudu, u pitanju su stabla. Naime, glumac i njegova supruga Rachel Weisz žele posjeći visoka stabla ispred svoje šest milijuna funti vrijedne kuće u sjevernom Londonu, no susjedi se ne slažu s tom idejom.

Prije pet godina kada je spor završio na sudu, susjedi su ga molili da odreže dvadeset metara visoko stablo u svom vrtu jer je korijenje počelo ulaziti u temelje njihovih kuća, no bivši James Bond srčano se izborio da drvo ostane tamo gdje je. Naime, kvartovsko vijeće istražilo je slučaj i za pukotine u susjednoj kući ‘optužilo‘ kanalizacijske cijevi.

image

Rachel Weisz ispred londonske kuće oko koje bi sređivali okućnicu, a susjedi im nedaju

NEWMEDIAIMAGES /MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Ovaj put on bi rezao i pilio, a susjedi mu ne daju. Jer radi se o stablima koja jesu na njegovom posjedu, ali s ulične strane i tako bi narušio izgled same ulice koju krasi bujno zelenilo.

Podnio je zahtjev kvartovskom vijeću da jedno drvo podreže za četiri metra te da sruši stablo kruške obraslo bršljanom.

A za to mu je potrebna suglasnost susjeda jer su stabla zaštićena Naredbom o očuvanju stabala u određenom zaštićenom području. I tako se borba sjekirama i pilama nastavlja.

Linker
28. travanj 2024 21:41