Sve se promijenilo

Daniel Radcliffe pronašao se u ulozi života, ali priznaje: "Zastrašujuće je imati dijete"

Iako mu je to prvo dijete s dugogodišnjom partnericom Erin Darke, podijelio je iskustvo i savjet o tome što je njemu cool u novom, uzbudljivom iskustvu.

Otkako je s dugogodišnjom partnericom Erin Darke dobio sina, Daniel Radcliffe uživa u roditeljstvu. Čak i prije nego što je maleni u travnju ove godine došao na svijet, najavio je da će biti selektivniji prilikom prihvaćanja novih uloga.

"Uvijek sam bio izbirljiv, ali mislim da ću vjerojatno raditi malo manje sljedećih nekoliko godina", rekao je glumac koji se proslavio kao Harry Potter. Činjenica da je zarana postao slavan i do sada zaradio oko 115 milijuna dolara, ostavlja mu zavidan prostor za odabir uloga koje ga zanimaju premda mu neće značajno podebljati bankovni račun. Primjerice, prošle godine pojavio se u naslovnoj ulozi filma "Weird: The Al Yankovic Story" o holivudskom zabavljaču i tekstopiscu čiji je otac podrijetlom iz bivše Jugoslavije, a za film koji definitivno nije blockbuster, koautor je scenarija.

image

S partnericom Erin Darke i sinom u šetnji njujorškim West Villageom

T.JACKSON/R.O‘NEIL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Presadak dječačić čije ime nije otkrio, još više ga je ponukao usporiti. Često ga se može vidjeti u new Yorku s partnericom u koju se zaljubio 2013., na setu filma "Kill Your Darlings" kako šeta sa sinom u nosiljci ili gura kolica.

"Stvarno volim provoditi vrijeme s njim i mislim da će mi ovo što sad imamo nedostajati kad se vratim na posao kasnije tijekom godine", izjavio je za E! Online. Otkrio je i to da mu je ponekad zastrašujuće biti roditelj.

"Iskreno je zastrašujuće imati ljudsko biće do kojeg mi je toliko stalo i da će sve što radi utjecati na to kako se osjećam prema svom životu", rekao je.

Premda mu je maleni prvo dijete, podijelio je savjet roditeljima o prednostima roditeljskog "selektivnog pamćenja", poput njegovog.

"Činjenica da postoji stvorenje na svijetu koje vam može pružiti najgoru noć u životu, a zatim se ujutro probudite i odete do bebe i ona se okrene i nasmiješi, a vas više nije briga ni za jednu od stvari koju ste upravo proživjeli. To je prilično cool," zaključio je glumac.

Linker
22. travanj 2024 14:15