Sutivan, Brac, 200922.
Danijela Dvornik u svojoj kucu koju je preuredila na Bracu.

 VOJKO BASIC CROPIX
U TROPSKOM RAJU

Danijela Dvornik uživa na egzotičnom otočju: ‘Nakon tri aviona i broda, patnja se isplatila‘

Iako nije skrivala koliko uživa u tropskom raju, Danijela je priznala kako je put Maldiva bio vrlo naporan.

Čini se kako Danijeli Dvornik posljednjih dana u životu ne nedostaje uzbuđenja. Nakon što je otkrila kako radi na svojoj prvoj knjizi, udovica kralja funka Dine Dvornika odlučila je napuniti baterije odmorom na egzotičnoj destinaciji. Svojim se pratiteljima najprije javila iz Dubaija, a zatim s osunčane pješčane plaže na Maldivima.

Iako nije skrivala koliko uživa u tropskom raju, Danijela je priznala kako je put Maldiva bio vrlo naporan. U kratkom je videu ispričala kako je putovala čak 20 sati te pritom promijenila "tri aviona i jedan brod".

"Konačno smo stigli na naš otočić, odnosno na jedan od onih na kojem se nalazi naš resort. I evo sad sam se okupala maloprije, stvarno mi je trebalo to. More je toplih trideset stupnjeva, tako da je to jednako kao vani- ustvari jedna kada. Mislim da ću se ispod tuša morati malo osvježiti, ali trebalo mi je. Popila sam jedan jaki espresso da dođem sebi,-treba se malo patiti za doći do ove ljepote. Ali isplatilo se!", poručila je.

Na svojem Instagram i TikTok profilu podijelila je još nekoliko fotografija i videa prirodnih ljepota Maldiva, otkrivši kako na će na otočju provesti ukupno osam dana. Istaknula joj je kako joj je žao što u sklopu putovanja nije uspjela istražiti Dubai, a Maldive je opisala kao savršeno mjesto za obiteljski odmor i bijeg od svakodnevnog stresa.

Linker
17. travanj 2024 16:30