ponosni tata

Dario Šarić progovorio o rođenju sina: ‘Sretan sam, osjećam se kao druga osoba‘

U kratkom intervjuu košarkaš je otkrio američkim novinarima da je vidio cijeli proces te da će mu sin dobiti američku putovnicu.

Šibenčanin Dario Šarić koji igra za NBA prošlog je tjedna postao otac. Njegova djevojka Karla Pušeljić 11. listopada rodila je dječaka Niku, zbog čega Dario nije igrao na posljednjoj pripremnoj utakmici svog kluba Phoenix Suns. Ipak, za vikend se vratio treninzima, a za američke novinare dao je kratku izjavu kako se osjeća u ulozi oca.

"Hvala vam puno. I hvala organizaciji što mi je dopustila da prođem cijeli taj proces rođenja djeteta. Sretan sam, osjećam se kao druga osoba, pametnija, odgovornija. Znate, tako sam sretan. Dijete ti donosi drukčije osjećaje. Košarka je važna, ali obitelj je najvažnija stvar za sve nas. Baš sam sretan", rekao je Dario.

Karla je malenoga rodila u Phoenixu, a Dario je kroz smijeh rekao da će njegov sin biti Amerikanac s američkom putovnicom. Što se tiče imena, rekao je da je o njemu s Karlom promišljao čak šest mjeseci.

"Prvi put sam u bolnici mogao pratiti cijeli proces, gledati kako dijete izlazi, nevjerojatno. Zahvalan sam i blagoslovljen", kazao je Šarić.

image

Dario Šarić

CHRISTIAN PETERSEN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

NBA zvijezda i njegova djevojka privatni život pokušavaju zadržati za sebe pa su se samo nekoliko puta pojavili zajedno u javnosti. U vezi su već deset godina, a za njihovu vezu doznalo se 2018. prilikom pretpremijere dokumentarnog filma "Uvik isti". Par se upoznao u ljeto 2012. i prije nego što je sportaš započeo svoju inozemnu karijeru.

Linker
25. travanj 2024 05:56