Odlično izgleda u teretani

 MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK
FIT U ČETRDESETIMA

David Beckham otkrio opaki trening kojim održava top formu, fanovi mu poručili jednu stvar

Umirovljeni nogometaš radi na tijelu kao da 2013. nije objavio kako poslije 21 godine, koliko je proveo na terenu, završava profesionalnu igračku karijeru.

Umirovljeni nogometaš radi na tijelu kao da 2013. nije objavio kako poslije 21 godine, koliko je proveo na terenu, završava profesionalnu igračku karijeru.

Premda je već jedanaest godina u mirovini, David Beckham radi na sebi kao da ga očekuje odlazak na Svjetsko prvenstvo. Kako bi pokazao da prestanak profesionalne igračke karijere nije izgovor za laganiji trening već i dalje žestoko održava formu, pohvalio se opakim treningom na svom profilu na Instagramu. Suvlasnik američkog nogometnog kluba Inter Miami ovaj put je, na veselje pratiteljica, radio zgibove. Cilj im je razvijati mišiće leđa, ruku, trbuha i nogu, a kako bi mu bilo lakše odraditi ne baš jednostavan trening, skinuo je majicu.

Ako je prije bilo imalo sumnje odakle mu isklesano tijelo na pragu petog desetljeća, 48 -godišnji bivši engleski reprezentativac u videu je pokazao je zašto tako dobro izgleda. Pritom se, odjeven samo u sportske hlačice i odgovarajuće tenisice, pohvalio s više 60 tetovaža na rukama, nogama, vratu, leđima i torzu. Suprug Victorije Beckham pokupio je pregršt komplimentata poput onih "da stari bolje i od vina", "kako je u boljoj formi i od Nemyara", a jedan fan mu je priznao da video u kojem vježba zgibove samo u hlačicama, ni u kom slučaju neće pokazati svojoj supruzi.

Norma sklekova (umirovljenog) Davida Beckhama, navodno je okrugla tisućica. Naime, u siječnju ove godine objavio je video kako vježba sklekove držeći bučice i sam ih broji. Video završava kad dolazi do brojki "998, 999 i 1000", a u pozadini njegove privatne teretane odzvanja pjesma "Apparently Nothin‘" britansko-američkog acid jazz benda, Young Disciples, piše Men‘s Journal. Nije potrebno posebno isticati kako je i tom prilikom dobio mnogo laskavih komentara.

Linker
26. travanj 2024 08:14