raspričala se o bebi

Davno ga je odabrala: Paris Hilton otkrila neobično ime svog novorođenog sina

Reality zvijezda je imena za svoju buduću djecu odabrala godinama unaprijed, a priznala je da želi da se svi zovu po gradovima.

Bogata nasljednica i poduzetnica Paris Hilton i njezin suprug Carter Reum prije mjesec dana su šokirali javnost viješću da su u tajnosti postali roditelji. Njihovog prvog sina rodila je surogat majka, a Hilton je ovog tjedna odlučila otkriti nekoliko detalja o njemu u svom podcastu "This Is Paris".

image

Hilton i Reum u tajnosti su postali roditelji

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Moj prekrasni dječak zove se Phoenix Barron Hilton Reum. I Carter i ja smo tako ponosni što mu možemo poželjeti dobrodošlicu na svijet", ispričala je, dodavši kako je godinama unaprijed odlučila kako će se zvati njezina djeca.

Izjavila je kako je planirala svoju buduću kćer nazvati London, a pri odabiru imena za sina držala se iste teme i dala mu ime po drugom gradu, Phoenixu. Hilton je objasnila kako njegovo prvo ime označava "nadu, ponovno rođenje i transformaciju", dok je srednjim imenom odala počast svom pokojnom djedu, Barronu Hiltonu.

image

Vjenčali su se u studenom 2021. godine

SHUTTERSTOCK

"Djed mi je uvijek bio mentor, toliko sam se ugledala na njega, bili smo tako bliski i nedostaje mi svaki dan, pa sam mu doista željela odati počast imenom mog prvog sina", rekla je Paris.

Linker
18. travanj 2024 16:32