Christine Baumgartner i Kevin Costner formalno su okončali brak

 JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK FOR SAG AWARDS
Gotovo je

Definitivan kraj: Kevin Costner i Christine Baumgartner sada su i službeno razvedeni

Formalno je okončan njihov gotovo dva desetljeća dugi brak, dijelit će skrbništvo nad njihovo troje djece, a on će plaćati 63.000 dolara mjesečne alimentacije.

Brak holivudskog glumca Kevina Costnera i dizajnerice Christine Baumgartner i formalno je okončan. Kako stoji u sudskim spisima, njihov gotovo dva desetljeća dugi brak okončan je još u petak, 16. veljače 2024., no mediji su uspjeli zaviriti u dokumente brakorazvodnog postupka na sudu u Santa Barbari tek početkom ovog tjedna. Nekad sretan par završio je svoju priču devet mjeseci nakon što je ona podnijela zahtjev za razvod, javlja AP.

Poslije prošlogodišnjeg višemjesečnog natezanja oko visine alimentacije, sudac je u rujnu 2023. naložio zvijezdi filmova "Vodeni svijet" te "Poštar" plaćati 63.000 dolara mjesečno za troje zajedničke djece, dva sina i kćer, premda je njegova bivša tražila oko 175.000 dolara alimentacije. Natezali su se i zbog njezinog iseljenja: isprva je odbijala otići iz zajedničkog doma očekujući da će to napraviti on, premda je posjed na kojem su živjeli prema predbračnom ugovoru trebao ostati njegov. Christine Baumgartner (49) je prošlog ljeta privremeno uselila u malu kuću na obiteljskom posjedu koju je prije koristilo njihovo osoblje. Kad je pronašla odgovarajući novi dom, vilu u otmjenom dijelu Santa Barbare čiji najam stoji 35.000 dolara mjesečno, odselila se s imanja bivšeg supruga. Danas bivši supružnici nakon šest godina veze, vjenčali su se 2004. na njegovom ranču, u Coloradu. U dugom i vjerovalo se, sretnom braku, dobili su 16-godišnjeg sina Caydena i 15-godišnjeg Hayesa Logana te 13-godišnju kćer Grace Avery.

image

Kevin Costner 2015. sa sad već bivšom suprugom Christine Baumgartner i njihovom djecom u Los Angelesu

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Danas, pak, ljube nove partnere. Christine Baumgartner sreću je pronašla s Kevinovim bivšim susjednom i bivšim prijateljem, 49-godišnjim financijašem Joshom Connorom. Bio je uz nju dok se prošle godine natezala s Costnerom oko visine alimentacije i dok su njezini odvjetnici pokušali pronaći slabu točku njihovog predbračnog ugovora. Ukratko, Josh Connor odveo je Christine i djecu koju ima s bivšim suprugom, na odmor na Havaje.Tvrdili su kako su samo prijatelji i da je odlazak na ljetovanje isključivo prijateljski, no Costner je svejedno bio šokiran. Početkom ove godine, pokazalo se da se njihovo prijateljstvo produbilo u ljubavnu vezu.

"Sretna je. On je razvedeni otac i razumije kroz što je ona prolazila. Oboje vole ocean i život na plaži. To je nešto što Christine čini sretnom," izjavio je izvor blizak novom paru za magazin People.

S druge strane, 69-godišnji Kevin Costner zbližio se potkraj 2023. s 49-godišnjom američkom kantautoricom Jewel Kilcher, s kojom dijeli ljubav prema glazbi.

Ubrzo su se pojavile fotografije na kojima se njih dvoje ljube otoku Necker Richarda Bransona na Britanskim Djevičanskim otocima, a nekoliko svjedoka potvrdilo je za People kako je i Kevin Costner sretan te da je i on krenuo dalje u ljubavi.

"Veza između Kevina i Jewel je svježa, ali nije potpuno nova. Njihova međusobna privlačnost je nevjerojatna. Jewel se sviđa tip muškarca kao što je Kevin. Uživa nakon razvoda i drago mu je da je to konačno iza njega", potvrdio je izvor blizak holivudskom glumcu.

Linker
25. travanj 2024 06:35