Nova perspektiva

Demi Lovato napala zvijezdu ‘Ludih 70-ih‘ jer ju je zaveo kad je imala 17 godina

Pop pjevačica osvrnula se u pjesmi ‘Holy Fvck‘ o vezi s 12 godina starijim glumcem Wilmerom Valderramom koji ju je zaveo dok je bila maloljetna.

Nekad je bio frajer njezinog života, no Demi Lovato o ljubavnoj vezi s glumcem Wilmerom Valderramom razmišlja drugačije. Opjevala ju je u pjesmi "Holy Fvck" na novom albumu "29", a dojam je da pop zvijezda taj odnos sada vidi u drugačijem svjetlu. Zrelija je, samosvjesnija, snažnija, spremna otpustiti bivšu vezu i prepustiti glumca zaboravu – ali tek kad podvuče crtu i javno mu poruči mu što mora čuti.

Kad su, naime, prohodali, bila je 17-godišnjakinja koja nije imala pojma o životu, ljubavi i muškarcima, a 12 godina starijem glumcu, koji se proslavio ulogom u seriji "Lude 70-te", odgovaralo je njezino neiskustvo. Navodno nije čekao da napuni 18 godina da je zavede.

"Koji jebeni pristanak? Moje godine su ti poručile da to ne radiš. Ali to te nije zaustavilo", glase stihovi kojim se obračunava s bivšim koji ju je, nakon šest godina veze, ostavio kad mu se počela opirati i prestati prepuštati mu glavnu riječi u vezi.

image

Demi Lovato u spotu nove pjesme

VEVO/PLANET/PROFIMEDIA

U posljednjem refrenu pjesme "Holy Fvck", Demi Lovato jasno govori što misli o značajnoj razlici u godinama i životnom iskustvu te o sklonosti svog bivšeg da izlazi s osjetno mlađim ženama, aludirajući na njegovu današnju, 12 godina mlađu zaručnicu, piše portal Jezebel.

"Vidim da si velik kolekcionar. Da, ti si 12 godina stariji od nje. Možda sada to nije važno. Ali znam jebeno bolje."

Dok su bili zajedno, pjevačica je glumca kovala u zvijezde. Danas, na pragu 30- te, stare ljubavi promatra kroz drugačiju perspektivu. Prozvani glumac nije se oglasio. Zacijelo je procijenio da mu je pametnije ne dati joj dodatni materijal za pjesme.

Linker
25. travanj 2024 13:20