Dan na plaži

Demi Moore osvojila plažu u sićušnom bikiniju s trakicama

Objava je u kratkom roku pokupila gotovo 150.000 pohvala i lajkova, a mnogi su pratitelji zaključili kako se vitka glumica i nije previše promijenila od dana kada je snimala "Vatru svetog Elma".

Mali bikini s trakicama i dalje odlično stoji glumačkoj zvijezdi Demi Moore, a to je i dala svima do znanja novim objavama na Instagramu. Odjenula je sićušni kupaći kostim leopard uzorka i odlučila provesti dan na plaži s podjednako sićušnim kućnim ljubimcem, čivavom kojeg je nazvala Pilaf, vjerojatno po poznatom jelu od riže, sličnom rižotu, koje je omiljeno i u balkanskim zemljama. "Pilaf osvaja plažu", napisala je uz objavu.

Na prvoj fotografiji Demi leži na ležaljki u hladu, a na prsima joj se smjestio voljeni Pilaf kojeg i inače često objavljuje na Instagramu. U prvom planu su njene noge koje izgledaju kao da nemaju nikakvog viška, mrlja, celulita, neravnina. Na drugoj fotografiji sada 60-godišnja zvijezda čuči na pješčanoj plaži u kratkim hlačicama od trapera držeći Pilafa u krilu. U pozadini se vide kućica na plaži, daske za surfanje i nekoliko palmi. Demi nije našminkana, kosu je jednostavno pustila, a casual look upotpunila je avijatičarskim sunčanim naočalama. Objava je u kratkom roku pokupila gotovo 150.000 pohvala i lajkova, a mnogi su pratitelji zaključili kako se vitalna i vitka glumica i nije previše promijenila od dana kada je snimala "Vatru svetog Elma".

Osim svojih, Demi rado dijeli i trenutke svakodnevice svoje brojne i složne obitelji, pa obavještava pratitelje i o najvažnijim događajima svog bivšeg supruga Brucea Willisa, koji se bori s neizlječivom frontotemporalnom demencijom, kao i njihovih kćeri, Tallulah, Scout i najstarije Rumer koja bi uskoro trebala roditi prvo dijete. To će dijete biti i prvo Demino i Bruceovo unuče, a Demi je već najavila da ulazi u fazu seksi lude bake.

Linker
25. travanj 2024 19:52