LJUBAVNI BRODOLOM

Denise Richards otkrila da je braku s Charliejem Sheenom presudilo jedno pitanje

Točno deset godina od razvoda od Sheena, američka glumica progovorila je o tome što je pošlo po zlu u njihovoj vezi.

Glumica Denise Richards razvela se od Charlieja Sheena, zvijezde Dva i pol muškarca, 2005. godine dok je bila u šestom mjesecu trudnoće s drugim djetetom, a napokon je progovorila tom ljubavnom brodolomu. Prisjetila se teškog razlaza pa je priznala voditeljici Caroline Stanbury da je zapravo bilo puno razloga koji su doveli do raspada njihovog braka.

"Stvari su bile puno gore nego što su se činile na van", objasnila je i dodala kako su se javnosti često pojavljivali zajedno, iako zapravo nisu bili sretni u svoja četiri zida.

image

Američki glumac Charlie Sheen

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Naposljetku, Denise je otišla od Charlieja s kojim dijeli kćeri, danas 18-godišnju Sami i 17-godišnju Lolu, nakon što se zapitala: "Bih li željela da se moje kćeri udaju za ovakvog čovjeka?"

"Ne vrijeđam ga, ali mislim da bi on shvatio što govorim", nastavila je te objasnila da je njihov odnos bio užasno toksičan.

No, unatoč njihovom kompliciranom odnosu, glumica je rekla da ne žali što se udala za Charlieja jer je zahvalna na djeci koja su joj, prema njenim riječima, ispunila život. Zapravo, Denise je otkrila da su se njih dvoje pomirili nakratko nakon rođenja Lole, ali ju je ponovni susret samo natjerao da shvati da se treba razvesti.

"Znala sam da jednog dana mogu slobodno reći svojim djevojčicama da sam učinila sve što sam mogla da održim našu obitelj", rekla je. "Osjećala sam se krivom što sam razdvojila obitelj. Borila sam se s tim osjećajem krivice godinama."

"Postoji puno toga što javnost ne zna, a nikad se ne zna što se događa iza zatvorenih vrata", zaključila je na kraju, a Charlie se nije oglašavao nakon njezinog intervjua niti davao komentare.

Podsjetimo, Charlie i Richards su se razveli 2006. godine, a ona je pronašla novu ljubav s Aaronom Phypersom te 2018. godine uplovila u bračnu luku po drugi put. Na društvenim mrežama ne skriva sreću sa svojim novim suprugom pa često dijeli zajedničke fotografije.

Linker
19. travanj 2024 13:59