Deva Cassel

 GLORIA EDIT/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
mlada manekenka

Deva Cassel oduševila na reviji Dolce&Gabbane: Sve više podsjeća na majku slavnu glumicu

Mlada manekenka polako osvaja modni svijet, a sve više podsjeća na svoju prekrasnu majku Monicu Bellucci.

Mlada manekenka polako osvaja modni svijet, a sve više podsjeća na svoju prekrasnu majku Monicu Bellucci.

Deva Cassel, 19- godišnja kćer glumačkog dvojca Monice Bellucci i Vincenta Cassela osvaja modni svijet. U Milanu je nosila reviju prestižnog brenda Dolce&Gabbana. prošetala je u crnoj odjevnoj kombinaciji, a na reviji su sudjelovale brojne poznate djevojke iz svijeta mode. Među njima us bile Irina Shayk i Vittoria Ceretti. Iz publike su reviju pratile Kylie Jenner i Rose Huntington-Whiteley.

image

Deva Cassel kćerka je slavne Monice Belluci

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Deva je u svijet mode ušla sa samo 15 godina, a dosad je već više puta bila lice nekoliko modnih časopisa. Jedno od zaštitnih lica modne kuće Dolce&Gabbana te već je nekoliko puta nosila njihove revije u Milanu i Parizu, a ove godine je za njih snimila i reklamu.

Ipak ne bavi se Deva samo s modelingom, već ide stopama svojih poznatih roditelja te se bavi i glumom. Dobila je ulogu u Netflixovoj seriji "The Leopard", a snimanje je počelo početkom godine. Radnja serije je inspirirana talijanskim filmskim klasikom redatelja Luchina Viscontija, a Deva će glumiti Angelicu Sedaru. Izjavila je da ne planira upisivati fakultet, a cilj joj je posvetiti se manekenstvu. "Nedavno sam završila srednju školu. Posvetit ću se manekenstvu i radionicama glume. Možda se kasnije vratim učenju", rekla je mlada manekenka.

Dodala je da cijeni činjenicu da je nikada roditelji nisu tjerali da glumi. "Uvijek su mi govorili da mogu biti što god poželim kad odrastem, zbog čega sam bila vrlo otvorena u različitim domenama", dodala je. Deva je otprije otkrila da se želi baviti modom i ići majčinim koracima, koja je jedna od najpoznatijih talijanskih glumica i modela. S majkom je Deva dosad surađivala samo jednom, kada su zajedno pozirale za talijansko izdanje Voguea, gdje je rekla da je snimanje bilo jako zabavno i da su na njemu još više zbližile.

Monica Bellucci se udala za glumca Vincenta Cassela 1999. godine. Glumica je rekla da je njihova ljubav bila na prvi pogled. U početku se glumica nije žurila za time da postane majka, prvu kćer Devu rodila je u 39. godini, a drugu kćer Leonie u 45. Ipak, iako je par bio dugi niz godina skupa, sreća nije potrajala. Bellucci i Cassel su se rastali 2013. godine, a Monica je sada u vezi s poznatim redateljem Timom Burtonom. Vincent se oženio s francuskim modelom Tinom Kunakey 2018. nakon dvije godine veze, a par ima kćer Amazonie koja je rođena u travnju 2019.

Linker
27. travanj 2024 06:46