VELIKI PLANOVI

Devetogodišnja kći Kim Kardashian izbacuje vlastitu liniju kozmetike?

Kim je prijavila četiri nova zaštitna znaka za kozmetičke proizvode te linije igračaka pod imenom svoje najstarije kćeri North.

North West, devetogodišnja kćer Kim Kardashian i Kanyea Westa, ulazi u poduzetničke vode baš poput svoje svestrane majke. Kako navode strani mediji, Kim je prijavila četiri nova zaštitna znaka za kozmetičke proizvode te linije igračaka pod imenom svoje kćeri.

image

North West i Kim Kardashian na pariškom Tjednu mode

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK

Prva dva znaka odnose se na liniju za njegu kože s planovima za proširenje na proizvode za njegu tijela, kozmetiku i mirise, kao i razne igračke, dok su druga dva zaštitna registrirana za reklamne i zabavne usluge, što uključuje "zabavu u prirodi pružanja informacija putem globalne računalne mreže u području zabave i pop kulture".

image

Kim Kardashian s djecom

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Inače, Kardashianka je ranije također prijavila žigove za svoje troje mlađe djece, sedmogodišnjeg Sainta, petogodišnje Chicago i trogodišnjeg Psalma. S North dijeli TikTok račun, na kojemu ih prati 15 milijuna korisnika, a nedavno je otkrila kako je njezina najstarija kći jako talentirana za glazbu i umjetnost. Također, North voli istraživati šminku i frizure, a model joj je nerijetko njezina slavna majka.

Linker
15. travanj 2024 02:57