SVI ŽELE FOTKU

Dino Jelusić jedva prošetao špicom od brojnih obožavatelja

Roker i vrhunski vokalist koji je karijeru započeo pobjedom na dječjem Eurosongu, pokazao se kao pristojan i dobronamjeran član žirija glazbenog showa "The Voice" što mu je donijelo veliku popularnost s kojom se za sada nosi - s osmijehom.

Dino Jelusić, najmlađi član žirija i mentor u glazbenom showu "The Voice" koji uz Vannu, Gobca i Urbana bira nove pjevačke talente, pokazao se kao dostojan zadatka što i ne čudi jer se radi o neobično talentiranom pjevaču i glazbeniku i vrlo pristojnom dečku koji se lako može zamisliti u cipelama onih koji su došli pokazati što znaju i umiju. A unatoč respektabilnoj karijeri koju je započeo kao klinac pobjedom na dječjem Eurosongu, i koja ga je odvela i izvan granica Hrvatske gdje je nastupao s heavy metal bendom Whitesnake i Trans- Siberian Orchestrom, pojavljivanje u "The Voiceu" donijelo mu je dodatnu popularnost. Pa se tako simpatični Dino ove subote jedva obranio od brojnih obožavatelja koji su ga zaustavljali na zagrebačkoj špici, tražili od njega autogram i željeli se s njim fotografirati.

image

Ni kiša nije bile smetnja za zajedničku fotografiju

JOSIP MOLER CROPIX
image

Dino Jelusić u The Voicu je najmlađi mentor velikog znanja

JOSIP MOLER CROPIX

Iako roker u duši, pokazao se meka srca i prema svojim novostečenim obožavateljima kao i kandidatima prema kojima je uvijek pun dobronamjernih savjeta. Do sada su mentori birali svoje kandidate za tim, a od idućeg tjedna kreće natjecanje gdje će se najbolje vidjeti kakav će Dino biti mentor pjevačima amaterima koji kreću u borbu za titulu - najljepši glas.

image

Vole ga i najmlađi

JOSIP MOLER CROPIX

A nema sumnje da će Dino članove svog tima znati naučiti i pripremiti za nastupe jer je radio kao profesor glazbene umjetnosti u jednoj zagrebačkoj srednjoj školi.

‘‘Radim na malo drugačiji način. I kada sam radio u školi, nisam bio klasični autoritet u smisli da sam sijao strah i trepet već je moja politika bila - hajdemo raditi. Mislim da imam dovoljno znanja i iskustva pa mi ne treba isfuravanje nekog lika s autoritetom. Ljudi s kojima radim su normalni i kada se radi, radi se, a kada se zezamo - zezamo se. I to je to‘‘, rekao je Dino nedavno za Gloriju. Pogledajte Fast FWD s njim.

Linker
25. travanj 2024 08:07