Veselo!

Dirljiva zdravica i spontana pjesma: Ovako je Lepa Brena proslavila zagrebačku premijeru

Glazbenica je nakon svečane zagrebačke premijere otišla na večeru s članovima glumačke ekipe gdje je održala dirljiv govor, a nakon večere je i zapjevala.

Lepa Brena obilježila je ovaj tjedan u Zagrebu nakon što je u utorak održana premijera predstave "Lepa Brena Project", koju je postavio Bitef teatar. Zvijezda o kojoj je predstava napravljena podržala je zagrebačku premijeru i kazalištarce, a s ekipom je završila i na intimnoj večeri. Tamo je glazbenica i poduzetnica održala dirljiv govor za okupljene.

"Na predstavi mi je uvijek jako lijepo, sretna sam zbog vašeg uspjeha. Kao da mi dijete negdje ide i trebam ga doći podržati, tako ja doživljavam ovu predstavu. Ali kad uzmete onu lutkicu, kad Jasna uzme lutkicu Lepa Brena i tresne je dolje o pod, ja tog trenutka počinjem plakati. Onda počinjem shvaćati što sam sve proživjela i doživjela u svom životu. Želim vam se zahvaliti na ovome, zato što vi na neki način pričate o tome kroz moj život, o tome što sam ja radila i što nam se svima dogodilo. Što bi rekao čovjek: ‘Poželi sreću drugima, kad je nemamo ti i ja‘. Mislim da je poanta cijele ove priče - Hajde da se volimo", kazala je Lepa Brena.

"Ja osjećam i znam da ćete vi biti jedna prava putujuća ekipa koja će proputovati cijeli svijet", dodala je i objasnila da oni prenose jednu jako poučnu i inspirativnu priču koju trebaju pogledati sve generacije. "I oni stariji koji ne razumiju mlade, oni stariji koji danas razumiju mlade, i oni mladi koji ne znaju i ne razumiju što se nama uopće dogodilo", kazala je Brena i zaključila zdravicu poželjevši ekipi dobro zdravlje i sreću.No to nije bio kraj iznenađenjima, nakon večere ekipu su došli zabaviti tamburaši Zlatnik, koji su ne samo raspjevali i rasplesali goste, nego im se pridružila i spontano zapjevala Lepa Brena i svima priuštila intiman koncert.

U predstavi "Lepa Brena Project" problematiziraju se fenomen Brenine popularnosti, raspad bivše države i nesretna sudbina njezinih građana, a na sceni se pojavljuje čak pet likova Lepe Brene - Brena Graditeljstva, Brena Biznismenka, Brena Pjesme, Brena Jugoslavenka i Brena Seksualnosti. Glumačka ekipa predvođena je Jasnom Đuričić, a uz nju se u ostalim ulogama Lepe Brene pojavljuju se Jelena Ilić, Anđela Jovanović, Jovana Belović te glumac Vladimir Aleksić.

image

Lepa Brena na premijeri u Zagrebu

DARKO TOMAŠ/ CROPIX
Linker
24. travanj 2024 10:28