Dragocjeni momenti

Dirljivi trenuci usred teških dana: Supruga Brucea Willisa podijelila trenutke ljubavi

Bivši model i njezin suprug uživaju u svakom trenutku kad je on prisutan i lucidan, svjesni koliko su dragocjeni jer mu se stanje pogoršava.

Svjesna kako se zdravlje njezinog supruga, holivudskog glumca Brucea Willisa sve više pogoršava, i da su trenuci kad je uz nju, lucidan i prisutan, njena najveća dragocjenost, bivša manekenka Emma Heming Willis zahvalna je što ih ima. Nedavno je na svom Instagram storyju podijelila kratke snimke kako se drže za ruke, a potom šeću šumom nedaleko svog doma u Los Angelesu.

image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM

Dirljiva objava uslijedila je gotovo godinu dana nakon što je glumac otkrio da pati od afazije, bolesti koja utječe na sposobnost govora i razumijevanja riječi zbog čega se odlučio povući iz zabavljačke industrije.

image

Holivudski glumac i njegova supruga 2019.,na premijeri njegovog filma ‘Motherless Brooklyn‘

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Od tada do danas, zvijezda filmova "Umri muški" funkcionira dan po dan u krugu obitelji, piše Yahoo. Svi su svjesni da afazija utječe na njegove kognitivne sposobnosti pa život kakav su imali, sve više blijedi. To je razlog zbog kojeg njegova supruga svako toliko objavi pokoji detalj o njihovom životu kad je on dobro, ali dijeli i rijetke nikad objavljene video isječke snimljene prije nekoliko godina, kada je sve bilo dobro, poput obiteljskih zgoda s njihovim kćerima, osmogodišnjom Evelyn Penn i desetogodišnjom Mabel Ray na skijanju.

Pritom se trudi da obiteljski život teče koliko je god moguće normalno s obzirom na okolnosti, stoga je kćeri prošlog vikenda odvela na koncert Harryja Stylesa. Objavila je kratko video kako bi pokazala reakciju Evelyn i Mabel kad se na pozornici pojavio njihov idol, jer djevojkama treba odmak od svakodnevice na kojoj im nitko ne bi pozavidio.

Linker
05. ožujak 2024 18:19