BOŽIĆNE FOTOGRAFIJE

Divna obiteljska čestitka Maje Šuput: Maleni Bloom ponovno je osvojio fanove

Otkako je postala majka, popularna pjevačica uživa u najljepšem mjesecu u godini sa svojom obitelji i trudi se da na svake blagdane imaju lijepe uspomene. Iznimka nije ni ova godina kada je blagdane svojim obožavateljima čestitala uz divne obiteljske fotografije.

"Da nam čarolija Božića potraje još dugo. Mir, zdravlje, ljubav i veselje. Da smo zajedno i da se volimo. Neka vam Badnjak bude pun ljubavi i blagostanja", napisala je Maja Šuput uz prekrasne fotografije na kojima pozira sa svojom obitelji - suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom.

Maja na fotografijama blista u crvenoj haljini, idealnoj za blagdansko vrijeme, dok maleni Bloom nosi pulover s božićnim detaljima. On pozira i sam, okružen darovima, a jedna od najljepših fotografija je ona na kojoj pozira na drvenom konjiću.

Za fotografije je zaslužna Nela Fell, vlasnica brenda exLumine, koja je poznata mnogim roditeljima jer već 15 godina stvara prekrasne obiteljske fotografije, a Maja Šuput vjeruje joj od samih početaka pa je tako upravo ona fotografirala i malenog Blooma nakon njegovog rođenja.

Iako ove fotografije nisu snimljene u njihovom domu, Maja je s pratiteljima podijelila dio blagdanskog ugođaja još na blagdan svetog Nikole, kada je otkrila kako je izgledalo jutro kada je Bloom pronašao darove u personaliziranoj čizmici.

Maji Šuput i Nenadu Tatarinovu će ovo biti drugi Božić s njihovim sinčićem, a Maja nam je lani otkrila i da će 2022. pamtiti po Bloomovom krštenju - dječak je kršten na svoj prvi rođendan, a krsno ime mu je također Bloom - te da će u 2023. usporiti.

"Što sam starija, više shvaćam da neke stvari treba preskočiti i reći ‘ne‘. Stoga ću u 2023. smanjiti poslovni tempo, češće putovati i više vremena provoditi sa suprugom i sinom. U Blooma ću biti smrtno zaljubljena i kad jednog dana bude prištav i krene u disko", izjavila je krajem prošle godine kada je, uz još sedmero odabranih, krasila novogodišnju naslovnicu Glorije.

Linker
17. travanj 2024 06:09