U TREĆEM BRAKU

Dizajner Roberto Cavalli dobio šesto dijete s 45 godina mlađom suprugom

Riječ je o 38-godišnjoj Šveđanki Sandri Bergman s kojom je u vezi od 2010., a kao znak pažnje darovao joj je otok u njenoj domovini vrijedan 2,2 milijuna funta.

Talijanski modni dizajner Roberto Cavalli postao je šesti put otac. Na svijet je došao dječak kojem je 82-godišnjak, uz blagoslov ponosne mame, Sandre Bergman, 38-godišnje bivše švedske manekenke i Playboyevog modela, dao ime Giorgio. "Dijete se rodilo prošli tjedan u Firenci. Zdrav je i prekrasan. Obuzele su me emocije kad sam ga vidio. Zove se kao i njegov djed, moj otac", rekao je dodajući kako je tatu izgubio u tragičnim okolnostima u Drugom svjetskom ratu.

Dizajner se dvaput ženio, a Sandra Bergman partnerica mu je već deset godina. Premda ih dijeli značajna razlika u dobi - 45 godina - čini se da svejedno uživaju. Kako i ne bi kad se bogatstvo Roberta Cavallija procjenjuje na 500 milijuna dolara, stoga mu 2015. nije bio problem kupiti Sandri privatni otok Stora Rullingen u njezinoj domovini. Riječ je o 2,2 milijuna funta vrijednom posjedu oko 50 nautičkih milja istočno od Stockholma: na otoku se nalazi vila s četiri spavaće sobe, lovačkom kućom, bazenom, malim golf terenom i neprocjenjivom povijesnom znamenitosti: ostacima vikinške utvrde.

image

Designer Roberto s partnericom na odmoru

OLIVIER HUITEL/OLIVIER SANCHEZ/CRYSTAL PICTURES/CRYSTAL PICTURES/PROFIMEDIA

Švedska manekenka navodno se počela viđati s dizajnerom 2010., kada se rastajao od svoje druge supruge, dizajnerice Eve Marije Duringer s kojom je dobio troje djece: Rachele, Roberta i Danielea. U prvom braku sa Silvanellom Giannoni, nasljednicom imućne firentinske obitelji s kojom se vjenčao 1964., dobio je dvoje djece, Tommasa i Cristinu. Razveli su se poslije deset godina braka.

Sandra Bergman sudjelovala je u skandinavskom natjecanju za Top model, pobijedila je na nekoliko natjecanja ljepote, ponosi se titulom švedske Miss Hawaiian Tropic prije nego što je u siječnju 2008. postala djevojka mjeseca slavnog magazina za muškarce. No, patrijarh modnog imperija ne mari što drugi misle o njegovoj vezi.

Linker
20. travanj 2024 04:00