ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Nezgodne stepenice

Dnevna doza smijeha: Ellie Goulding pokazala kako se ‘bori‘ s preuskom suknjom

Na nastupu kojim se priprema za predstojeću turneju "The Higher Than Heaven EU Tour", kantautorica se borila s odjećom i stepenicama, o čemu svjedoči urnebesan video.

Na nastupu kojim se priprema za predstojeću turneju "The Higher Than Heaven EU Tour", kantautorica se borila s odjećom i stepenicama, o čemu svjedoči urnebesan video.

Mnoge zvijezde zabavljačke industrije mogle bi se složiti da postoje posebno izazovni krojevi odjeće koji će namučiti i najiskusnije izvođače. Čini se da je prvo mjesto rezervirano za suknje sirena kroja: prekrasan, elegantan, profinjen kroj, ali ne baš u svakoj prigodi. Shvatila je to i britanska kantautorica Ellie Goulding objavivši na TikToku video kako izgleda njezina borba s nezgodno krojenom, dugom, kariranom suknjom koju je odabrala za nedavni nastup. Suknja prati vitku liniju njezinog tijela, potom se spušta u duge, zavodljive volane, no glumica se u njoj jedva može kretati. Našla se u backstageu odakle je trebala izaći na pozornicu, na nastup kojim se priprema za predstojeću turneju "The Higher Than Heaven EU Tour", no kao pravi izazov pokazale su se stepenice koje vode do pozornice.

"Ono što objavljujem moglo bi se nazvati ja protiv stvarnosti", našalila se u opisu videa u kojem se ne baš graciozno bori s problemom preuske suknje. Njezini fanovi (ima oko 1,3 milijuna pratitelja samo na TikToku) rado su prokomentirali urnebesnu scenu. Pohvalili su trud jer u toj suknji i čizmama visokih potpetica nije jednostavno savladati stepenice. Goulding je uz "problematičnu" suknju nosila smeđi bodi ispod ispod predimenzionirane, bijele bluze.

Odjevnu kombinaciju upotpunila je njena nedavno posvijetljena kosa: pokazala ju je u spotu za pjesmu "Midnight Dreams" s njenog petog studijskog albuma "Higher Than Haven" objavljenog početkom travnja.

Linker
27. travanj 2024 14:27