MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
PODUZETNA ŽENA

Dobar posao na odmoru: Jennifer Lopez ne miruje ni na ljetovanju u Italiji

Nakon odmora sa suprugom Benom Affleckom, pjevačica se u društvu prijatelja odmara u Europi i promovira vlastitu liniju pića.

Nakon odmora sa suprugom Benom Affleckom, pjevačica se u društvu prijatelja odmara u Europi i promovira vlastitu liniju pića.

Pjevačica Jennifer Lopez stigla je u naše susjedstvo i trenutno u društvu prijatelja odmara u Italiji na Amalfijskoj obali. Pjevačica uživa u suncu na plaži, a fotografije s odmora već je podijelila s milijunskim brojem pratitelja na Instagramu. U stvarnosti, Jennifer, kao prava poslovna žena, miješa posao sa zadovoljstvom pa je odmor odlučila iskoristiti za snimanje promotivnog sadržaja za vlastitu liniju alkoholnih pića Delola koji je pokrenula u travnju ove godine.

Iako fotografije izgledaju kao spontani trenuci iz njezina raskošna života, čini se da to možda ipak nije tako. Naime, u svrhu promocije pića, Jennifer je na putovanje povela profesionalnu fotografkinju s kojom već dulje vrijeme surađuje, a fotografije je začinila bijelim badićem i fedorom.

Svoju liniju jedinstvenih koktela, Jennifer je nazvala po nadimku Lola koji reflektira njezinu zaigranu i bezbrižnu stranu, a njezin cilj je stvaranje pića s boljim sastojcima, boljim okusom i manje kalorija od tradicionalnih koktela.

Linker
27. travanj 2024 01:48