Slavno društvo

Dobra zabava! Michelle Obama zapjevala na koncertu Brucea Springsteena

Obame se dobro provode u Barceloni, u društvu Stevena Spielberga i Brucea Springsteena, a bivša prva dama dobro se snašla i u ulozi back vokala.

Michelle Obama nije imala problema popeti se na pozornicu i zapjevati kao back vokal za Brucea Springsteena. Bivša američka prva dama svirala je tamburin i pjevala je pjesmu "Glory Days", a video s koncerta brzo se proširio Twitterom. Na pozornici joj se pridružila i glumica Kate Capshaw.

Onaj koji je ostao u publici je Barack Obama - on i suprug glumice Capshaw, Steven Spielberg, show su promatrali iz VIP dijela. Dan prije koncerta, Bruce, Barack, Michelle, Steven i Kate zajedno su večerali u restoranu Amar hotela Palace, a osoblje je podijelilo fotografije na društvenim mrežama. "Prednosti ovog posla", napisali su. Osoblje hotela u Barceloni dobilo je iznenadnu rezervaciju za slavno društvo - rezervacija za večeru stigla je samo nekoliko sati prije njihova dolaska, na preporuku slavnog španjolsko-američkog kuhara Joséa Andrésa.

"José Andrés me nazvao i rekao mi da je to jako važna rezervacija, ali da ne govorimo ništa. Počeo sam istraživati i vidio da Obama dolazi, i da Bruce ima koncert...", rekao je chef Rafa Zafra za španjolsku mrežu Cadenu SER. Otkrio je da je grupa došla umorna, ali željna isprobati sve - kamenice, školjke i kavijar, a malo se i popilo.

Osiguranje je prije večere naglasilo da ne traže fotografiranje s njima, no nakon večere, Obama je sam došao u kuhinju i pohvalio osoblje - rekao je da je ovo jedna od najboljih večera koju je ikada probao i zamolio ih je sve za zajedničku fotografiju. Osim na koncertu, Barack i Michelle Obama snimljeni su i na ulicama Barcelone u turističkom razgledavanju, sve uz pratnju osiguranja i zaštitara koji ih prate na svakom koraku.

image
XAVI HURTADO AFP
Linker
14. travanj 2024 13:12