Skladna obitelj

Dobri odnosi! Jennifer Garner na izlet povela i kći Jennifer Lopez

Jennifer Garner brižna je majka i pomajka što je još jednom i dokazala kada je odvela svoju djecu i djecu Jennifer Lopez na cjelodnevno obiteljsko druženje.

Odavno je poznato da glumica Jennifer Garner ima snažnu povezanost sa svojom djecom unatoč razvodu od njihovog oca Bena Afflecka. Međutim, Garner je pokazala da želi uspostaviti dobar odnos i s djecom Affleckove nove supruge Jennifer Lopez i da želi da njezina djeca budu bliska s novim bratom i sestrom.

image
PROFIMEDIA

Glumica je nedavno viđena u Disneylandu gdje je išla kao pratnja svojoj 14-godišnjoj kćeri Seraphini i 15-godišnjoj Emme koje su postale jako bliske otkako su njihovi roditelji ušli u brak. Garner je poput svake ponosne majke zamolila djevojke da poziraju ispred prepoznatljivog Disneyjevog dvorca, a zatim ih pod budnim okom promatrala dok su se vozile na raznim atrakcijama.

Ovo je najnoviji pokazatelj skladnog odnosa između bivših supružnika i njihovih obitelji. Iako su se razveli 2015. godine nakon gotovo desetljeća braka, Garner i Affleck odlučni su u tome da njihov propali brak ne utječe na njihove uloge roditelja.

image
PROFIMEDIA

Iako internetom već neko vrijeme kruže fotografije koji mnogi smatraju dokazom da u Affleckovom i Lopezinom braku ne cvjetaju ruže, blizak izvor Affleckove bivše supruge tvrdi za strane medije da se ona ne želi petljati u njihov odnos i da joj je jedino bitno da su djeca sretna.

Podsjetimo, Garner i Affleck su roditelji 17-godišnje Violet, 14-godišnje Seraphine i 11-godišnjeg Samuela, a Jennifer Lopez iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem ima 15-godišnje blizance Emme i Maxa.

Linker
09. travanj 2024 23:00