Claire Danes i Hugh Dancy

 LEV RADIN/PACIFIC PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/ PROFIMEDIA
Treće dijete

Dobro došla! Nakon dvojice sinova, slavni glumci dobili djevojčicu

Roditelji su oduševljeni prinovom, a sestricu su znatiželjno dočekala i starija braća, desetogodišnji Cyrus i četverogodišnji Rowan.

Roditelji su oduševljeni prinovom, a sestricu su znatiželjno dočekala i starija braća, desetogodišnji Cyrus i četverogodišnji Rowan.

Glumački bračni par Claire Danes i Hugh Dancy dobio je svoje treće dijete – glavna zvijezda „Domovine” na svijet je donijela djevojčicu, potvrdio je predstavnik para. Danas 44-godišnja glumica i njezin četiri godine stariji suprug u braku su 14 godina i već imaju dva sina – desetogodišnjeg Cyrusa i četverogodišnjeg Rowana, piše People.

Roditelji su oduševljeni prinovom, a na sestricu će se ubrzo naviknuti i starija braća. Kako je Claire izjavila u siječnju gostujući kod Jimmyja Fallona u The Tonight Showu, dječaci su bili „manje nego oduševljeni” viješću o dolasku novog djeteta u obitelj. „Ipak, Cyrus se na neki način pomirio s tim, jer najgore se već dogodilo – a to je Rowan”, rekla je glumica kroz smijeh, dodajući kako njezin mlađi sin „statusno” ima više toga za izgubiti.

image

Ponosni roditelji Claire i Hugh pokazuju svoju djevojčicu prijatelju u šetnji New Yorkom

AVE PHOENIX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

„Bio je kategorički protiv te ideje. Rekao mi je da voli mir, a ta beba neće šutjeti. Predlagao je i da je damo obitelji koja nema bebu, jer mi smo ‘gotovi‘. No, objasnila sam mu da beba, kada se rodi, neće puno toga znati, pa će joj trebati pomoć svih nas. To mu se svidjelo, pa je postao nešto optimističniji oko prinove”, otkrila je Claire kako je „nadmudrila” četverogodišnjaka.

Glumicu ćemo ovog ljeta moći gledati u kriminalističkoj mini seriji „Puni krug” u režiji Stevena Soderbergha, čije emitiranje počinje sutra na Maxu (HBO Max), a kada će se vratiti snimanjima još nije poznato. Njezinog supruga Hugha Dancyja, najpoznatijeg po ulozi u seriji „Hanibal”, mogli smo gledati u posljednje dvije sezone dugovječne policijsko-sudske serije „Zakon i red”.

Linker
27. travanj 2024 16:17