Ni traga, ni glasa

Dok se Vatreni pripremaju za okršaj s Japanom, evo gdje je Šime Vrsaljko

Nakon što se u rujnu emotivno oprostio od reprezentativnog nogometa, Šime se posvetio obiteljskom životu i očinskoj ulozi. Posljednjih dana sa svojom partnericom, slovenskom manekenkom Kajom Vidmar i kćerkicom Viktorijom odmara u planinskoj idili u Alpama.

Dok se naši Vatreni pripremaju za okršaj s reprezentacijom Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva u Katru, njihov nekadašnji suigrač Šime Vrsaljko bodri ih iz nešto hladnijih krajeva.

Naime, nakon što se u rujnu emotivno oprostio od reprezentativnog nogometa, Šime se posvetio obiteljskom životu i očinskoj ulozi. Posljednjih dana sa svojom partnericom, slovenskom manekenkom Kajom Vidmar i kćerkicom Viktorijom, odmara u planinskoj idili u Alpama, a s njima je i njihov vjerni suputnik, češki njemački ovčar Nero.

Vidmar je na svom Instagram profilu pokazala kako Šime čisti snijeg ispred kolibe, a Vrsaljko je zatim snimio njihovog Nera kako se igra u prirodi. Zajedno su pozirali i u tradicionalno uređenom restoranu, a na njihovim se storyjima nerijetko pojavljuje i malena Viktorija, koja je rođena početkom travnja ove godine.

Inače, uloga oca za Šimu nije novost, jer uz Viktoriju ima i četverogodišnjeg sina Brunu, iz braka sa svojom srednjoškolskom ljubavi, Zadrankom Mateom. Vezu s atraktivnom Slovenkom naš bivši reprezentativac isprva je skrivao, no nakon što su se zajedno pojavili na vjenčanju Dominika Livakovića i Helene Matić u Zadru, par je odlučio i javno obznaniti svoju ljubav.

Od tada nerijetko objavljuju zajedničke fotografije, a Kaja je Šimu podržala u njegovoj odluci da se oprosti od naše nogometne reprezentacije. Tom je prilikom objavila fotografije njihove kćeri koja leži na tatinom dresu, baš kao što je Šime ležao na hrvatskoj zastavi i ljubio je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

"Tata volimo te puno! Ti si naš ponos", napisala je tada Kaja.

Podsjećamo, Vrsaljko je s Vatrenima odigrao ukupno 52 utakmice, a posljednja je bila u lipnju u Ligi nacija protiv Danske.

image

Vrsaljko na utakmici Hrvatske i Mađarske

ANTE CIZMIC CROPIX
Linker
25. travanj 2024 02:11