sretne vijesti

Domagoj Duvnjak dobio drugog sina, otkrio i ime dječaka

Domaći rukometaš inače svoj privatni život nikada ne dijeli s javnosti pa ne čudi niti što je slatko iščekivanje i ovog puta držao u krugu bliskih prijatelja i obitelji.

Hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak dobio je drugog sina.

"22.09.2022. Jure", napisao je na Instagramu uz fotografiju na kojoj njegov stariji sin, dvogodišnji Šime za ruku drži mlađeg brata.

Na drugoj fotografiji vidi se otisak stopala tek rođenog dječaka.

Na sličan je način u svibnju 2020. rukometaš objavio da je prvi put postao otac.

"14.05.2020. Šime", napisao je tada.

Domaći rukometaš inače svoj privatni život nikada ne dijeli s javnosti pa ne čudi što je slatko iščekivanje i ovog puta držao u krugu bliskih prijatelja i obitelji. S dugogodišnjom djevojkom Lucijom Žulj vjenčao se u listopadu 2019. godine, a romantična ceremonija održana je u tajnosti.

Lucija i Domagoj upoznali su se još tijekom srednjoškolskih dana u Đakovu. Samozatajna supruga žrukometnog asa u medijima se ne pojavljuje, a znatiželjnici je imaju prilike vidjeti tek kada je zvijezdom svog Instagrama učini upravo ponosni suprug.

Njihova ljubavna priča počela je uz pomoć prijateljica koje su Domagoja savjetovale kako da započne ljubav s Lucijom. Uspjele su, par je počeo ljubavnu vezu koja je izdržala sve kušnje, tako i njegov odlazak u Zagreb gdje je kao srednjoškolac preselio kako bi mogao graditi rukometni put.

Ponovno su bili zajedno kada je Lucija nakon maturiranja stigla u Zagreb kako bi studirala socijalni rad. Kada je Domagoj u konačnici završio u Hamburgu, Lucija je otišla za njim i tamo nastavila studiranje.

Ona je, istaknuo je svojedobno Duvnjak, jedna od najzaslužnijih za njegovu karijeru.

Linker
06. ožujak 2024 07:43