BLAGDANSKA IDILA

Dominik Livaković pokazao kako je proveo Božić sa suprugom Helenom

Naš vatreni vratar i lijepa Zagrepčanka večer su proveli u idiličnom, obiteljskom ugođaju uživajući u mnogima omiljenom blagdanskom filmu.

Naš vatreni vratar Dominik Livaković i dizajnerica Helena proslavili su svoj prvi Božić kao bračni par. Livi je na svom Instagram profilu podijelio djelić idilične atmosfere iz njihova doma, pozirajući s lijepom Zagrepčankom i njihovim psićem Cruzom uz okićeno božićno drvce i kamin.

Uz objavu je svojim pratiteljima čestitao Božić i ubrzo "zaradio" više od 150 tisuća lajkova, a sličnu je fotografiju na svom profilu objavila i njegova Helena. Za ovu je priliku odabrala klasičnu elegantnu crnu haljinu i salonke u istoj boji, dok je Dominik pozirao u trapericama i puloveru.

Helena je kasnije otkrila kako su večer proveli gledajući mnogima omiljeni božićni film "Sam u kući". Fotografirala je televizor za vrijeme kultne scene u kojoj maleni Kevin poručuje dostavljaču pizze - "Zadrži ostatak, životinjo!"

image

Bračni par je uživao u božićnom filmu

INSTAGRAM/HELENA LIVAKOVIć

Podsjećamo, prošlog je tjedna nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u Katru Dominik dočekan poput prave zvijezde u svom rodnom Zadru. Sugrađani su ga dočekali na Forumu, zapjevao je Mladen Grdović, a zvonik katedrale sv. Stošije obasjale su boje hrvatske zastave.

Linker
20. travanj 2024 16:52