Novi favoriti

Donedavni favorit Idris Elba ispao je iz utrke, za ulogu Jamesa Bonda u igri su novi kandidati

Na kladionicama vodi engleski glumac Henry Cavill jer podsjeća na legendarnog Seana Conneryja iz mlađih dana, ali šanse ima i bezobrazno zgodan Regé-Jean Page, zvijezda serije ‘Bridgerton‘.

Markantan i popularan Britanac Idris Elba donedavno je slovio za najizglednijeg kandidata za ulogu Jamesa Bonda. Zvijezda filmova “Zvijer” i SF drame "Tri tisuće godina čežnje" dugo je pregovarao s producentima filmova o agentu 007, Barbarom Broccoli i Michael G. Wilsonom. Nedavno je izjavio da je on vjerojatno "najpoznatiji Bond na svijetu koji nije tumačio tu ulogu", a potom je objavljeno je da definitivno neće postati Bond zbog svoje dobi, piše Daily Mail. Traži se očaravajuć i šarmantan tajni agent za barem tri filma, a on je napunio 50 godina.

Producenti su se stoga okrenuli novim kandidatima. Umjesto Idrisa Elbe, kao favorit na kladionicama nametnuo se engleski glumac Henry Cavill koji pomalo podsjeća na Seana Conneryja iz mlađih dana. Istaknuo se ulogama u serijalu "The Tudors" te u Netflixovoj fantastičnoj seriji "The Witcher" a eventualna pobjeda u žestokom nadmetanju za ulogu svih uloga, Jamesa Bonda, lansirala bi ga među najveće filmske zvijezde.

image

Henry Cavill

MPG/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Na kladionicama dobro kotira bezobrazno zgodan Regé-Jean Page, zvijezda serije “Bridgerton” čije je šanse u nadmetanju za prestižnu ulogu povećao film "The Gray Man" u kojem igrao ulogu negativca javlja Daily Mail.

image
MATT CROSSICK/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Slijedi uvijek neodoljivi Tom Hardy. Mogao bi postati novi Bond, no problem je njegova visina: 007 treba biti visok oko 180 cm, a "pobješnjeli Max" je pet centimetara niži.

image
JEFFREY MAYER/JTMPHOTOS, INT‘L./MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kako god bilo, Britanci su se u napetoj priči o novom Jamesu Bondu spremni kladiti i na sunarodnjaka Jamesa Nortona. Poznat je po ulozi u britanskoj seriji "Happy Valley" i jedan je od najzgodnijih frajera u svijetu filma. Pa ipak, izgled muškog supermodela mogao bi mu biti problem u konkurenciji za ulogu Bonda: producenti ga vide kao privlačnog muškarca, ali ne i ljepotana.

image

James Norton

MATTEO CHINELLATO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na začelju popisa u kladionicama je Chiwetel Ejiofor što ne znači da baš on ne bi mogao postati novi 007.

image

Chiwetel Ejiofor

RANDY SHROPSHIRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Proslavio se u spektaklu "Dvanaest godina ropstva", dobro se snalazi i u akcijskim ulogama o superjunacima poput hita "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" i ako su najave o značajnom zaokretu u Bond franšizi točne, nagrađivani engleski glumac mogao bi postati najpoznatiji tajni agent na svijetu.

Linker
23. travanj 2024 01:15