Ljubav cvate

Donosimo ekskluzivan video Monice Bellucci i Tima Burtona: Poljupci su prštali na sve strane

Talijanska filmska diva Monica Bellucci i američki redatelj Tim Burton razmjenjivali su nježnosti u pariškom hotelu, a sve je snimio čitatelj časopisa Gloria.

„Izgledali su jako zaljubljeno, a on se prema njoj ophodio kao pravi džentlmen. Jeli su nekoliko sljedova jela i vidno uživali u zajedničkoj komunikaciji. Nekoliko puta su se poljubili”, govori nam čitatelj časopisa Gloria koji je 1. svibnja u pariškom hotelu Costes snimio i fotografirao talijansku filmsku divu Monicu Bellucci i američkog redatelja Tima Burtona.

Ovaj slavni par došao je na intimnu večeru oko 21 sat u restoran hotela s pet zvjezdica koji se nalazi u strogom centru Pariza. S obzirom na to da su bili okruženi drugim gostima hotela te su svejedno razmjenjivali nježnosti, očito je da su se opustili i spontano uživali u ljubavi. Ondje su bili otprilike dva sata, a kako nam čitatelj kaže, nisu marili hoće li ih netko fotografirati jer je redatelj cijelo vrijeme činio romantične geste svojoj odabranici.

image

Monica Bellucci i Tim Burton snimljeni su prošlog ponedjeljka na večeri u pariškom hotelu Costes

Privatni album

Glumica i redatelj bili su prijatelji dugi niz godina, a glasine da su zajedno počele su se širiti u listopadu prošle godine, poslije filmskog festivala Lumière u francuskom Lionu. Bellucci je festivalu prisustvovala kao počasna gošća i prezenterica, a redatelju Netflixove uspješnice „Wednesday” uručila je nagradu za životno djelo. Atraktivni duo svoju intimu ne komentira, a da su zajedno, potvrdili su prvim poljupcem pred paparazzima u veljači ove godine u Santa Monici. Par je hodao ruku pod ruku prije nego je Burton zagrlio i poljubio glumicu dok su ulazili u restoran.

image

Filmska diva i redatelj uživali su nekoliko sati u intimnoj večeri

Privatni album

Poslije poljupca na Dan zaljubljenih, prošetali su Madridom držeći se za ruke i tako svima obznanili da njihova ljubav cvjeta. Intenzivno se viđaju nešto više od pola godine, a za njihovu slatku tajnu mediji su doznali zahvaljujući neopreznom i strastvenom poljupcu. „Ja sam nošena trenutkom i instinktom. Bez racionalnosti, samo emocije. Ili voliš ili ne voliš”, izjavila je glumica u jednom intervjuu.

image

Glumica i redatelj na filmskom festivalu Lumière

JAAK MOINEAU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, kultni 64-godišnji redatelj i 58-godišnja diva prvi put su se sreli 2006. na stepenicama Palas des Festivals u Cannesu, uljudno se upoznali i svatko je otišao svojim putem. Ljubav je neočekivano planula tek nakon šesnaest godina. Šarmantni redatelj našao je način kako „smotati” Monicu jer je glumičin dotadašnji dečko, sedamnaest godina mlađi francuski kipar Nicolas Lefebvre iste jeseni postao - bivši. Monici Bellucci vjerojatno više odgovara muškarac koji će je zabavljati i nasmijavati, a dok javno na ulicama Kalifornije nije poljubila Burtona, nitko nije znao da je ostavila seksepilnog kipara.

image

Prva zajednička šetnja ruku pod ruku glumice Monice Bellucci i Tima Burtona

CARLOS DEL POZO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Prisjetimo se, filmska diva iza sebe ima brak s dvije godine mlađim francuskim glumcem Vincentom Casselom koji je trajao od 1997. do 2013. i u kojem su dobili kćeri Léonie i Devu. Burton je pak bio u dugoj vezi s engleskom glumicom Helenom Bonham Carter s kojom ima kći Nell i sina Billyja Raymonda te oni žive s majkom u Londonu. Par se razišao 2014. jer se ljubav, kako je engleska glumica rekla, jednostavno ugasila. Zbog Monice Bellucci, Tim Burton očito je „procvjetao”, a kako njegov blizak izvor kaže, presretan je.

Linker
07. travanj 2024 07:03