PROMETNI KOLAPS

Doris Pinčić jutros nije mogla voditi ‘Dobro jutro, Hrvatska‘: ‘Bila je to besana noć‘

Voditeljica je ovog vikenda posjetila rodni Zadar, no zbog vremenskih prilika nije mogla doći do Zagreba, gdje je jutros trebala voditi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska".

U nedjelju je Dalmacija ostala prometno odsječena od ostatka Hrvatske nakon što je zbog snježne mećave nastao kolaps na cestama diljem zemlje. Voditeljica Doris Pinčić Guberović ovoga je vikenda posjetila rodni Zadar, no zbog vremenskih prilika nije se uspjela vratiti u Zagreb, gdje je jutros trebala voditi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska" na HRT-u.

Slična je sudbina zadesila i njezinog kolegu voditelja Ognjena Golubića, a u današnjoj emisiji zamijenili su ih Davor Meštrović i Zlata Muck Sušec. Meštrović je objasnio gledateljima što je posrijedi i osvrnuo se na situaciju na cestama.

image

Pinčić je Zadar posjetila zbog radova

PRIVATNI ALBUM

"Ovo je bila besana noć za mnoge, ekstremni uvjeti. Ne sjećam se kad se nije moglo s jednog kraja Hrvatske na drugi. Željeli bismo istaknuti da su vaši jutrašnji voditelji trebali biti Doris Pinčić i Ognjen Golubić. Međutim, Ognjen je na utrci, Doris je u Zadru imala neke radove i eto, ni oni noćas nisu stigli do Zagreba", rekao je.

Podsjećamo, Doris je prošlog tjedna ekskluzivno za Gloriju otkrila da čeka treće dijete sa suprugom, daruvarskim menadžerom Davorom Guberovićem. "Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće", kazala je Doris koja je sada u drugom tromjesečju te je, naravno, sretna i uzbuđena. Dobro se osjeća pa zasad ne planira rodiljni dopust, a vrijeme će pokazati hoće li raditi do kraja kao i tijekom prve dvije trudnoće.

Linker
17. travanj 2024 03:33