RADI PUNOM PAROM

Doris Pinčić nakon vjenčanja zablistala na dodjeli nagrada, najviše pažnje ukrao jedan detalj

Voditeljica je ubrzo nakon vjenčanja s poduzetnikom Davorom Guberovićem vnastavila sa svojim poslovnim obvezama i snimanjem emisije "Dobro jutro, Hrvatska", a u četvrtak je vodila dodjelu Nagrada hrvatskog glumišta.

Voditeljica Doris Pinčić prije dva se tjedna udala za daruvarskog menadžera Davora Guberovića u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Nakon ceremonije u matičnom uredu, slavili su jednom zagrebačkom restoranu, a Doris je već sljedećeg tjedna nastavila sa svojim poslovnim obvezama i snimanjem emisije Dobro jutro, Hrvatska.

Ipak, Pinčić svoj novi vjenčani prsten još uvijek nije pokazala te je u četvrtak navečer na 30. dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta, gdje se pojavila u voditeljskoj ulozi uz Sašu Bunetu, na ruci i dalje nosila zaručnički prsten.

image

Doris je nosila haljinu brenda Elfs

DAVOR PONGRACIC CROPIX

Također, najavili su je kao Doris Pinčić, iako je prema sudskom registru na dan vjenčanja uz svoje prezime dodala i suprugovo Guberović.

Za dodjelu nagrada Pinčić je odabrala crvenu šljokičastu haljinu iz najnovije zimske kolekcije modnog dvojca Elfs u kombinaciji s jednostavnim srebrnim sandalama s visokom potpeticom. Styling je zaokružila upečatljivom ogrlicom od bisera te pripadajućom bisernom narukvicom.

image

Doris Pinčić i Saša Buneta

DAVOR PONGRACIC CROPIX

Podsjećamo, Doris je na vjenčanju nosila bijelo odijelo te žarkoružičaste salonke high street brenda Zara. Osim na ceremoniji, isto je izdanje nosila i u zagrebačkom restoranu V Starem Melinu u Stenjevcu, gdje su mladenci sa svojim najbližima proslavili svoj veliki dan.

Linker
18. siječanj 2023 14:51