Nema odmora

Doris se vratila na posao, u emisiji pokazala prsten i otkrila koje će prezime sad koristiti

Omiljena voditeljica prošlog se vikenda udala za svog odabranika, a u utorak je već bila pred kamerama zahtjevne emisije.

Nakon svadbenog vikenda i tajnog vjenčanja u Susedgradu Doris Pinčić vratila se na posao. Pred kamerama Dobro jutro Hrvatska u utorak ujutro pojavila se u paru s kolegom Vickom Dragojevićem. Gledatelji su s nestrpljenjem iščekivali svoju omiljenu voditeljicu, koja je na ekranu potpisana isto kao i dosad - Doris Pinčić. Emisija koja počinje u 6,45 jedna je od omiljenih kod domaćih gledatelja.

image

Doris Pinčić i Vicko Dragojević

HRT
image

U studiju Dobro jutro, Hrvatska

HRT

Doris je emisiju odvodila u elegantnom i ležernom izdanju, na traperice visokog struka odjenula je jarko crveni sako. Na lijevoj ruci je imala elegantni prsten s dragim kamenom.

Glumica i voditeljica tako je samo nekoliko dana nakon vjenčanja u petak prionula ponovno u poslovne obaveze. Nakon sklapanja braka u zagrebačkom matičnom uredu u Susedgradu, sa svojim suprugom Davorom Guberovićem proslavila je njihov dan u zagrebačkom restoranu V Starem Melinu u Stenjevcu uz uski krug prijatelja i rodbinu.

image

Doris je pokazala i prsten

HRT
image

Emisija traje do iza 10 sati

HRT

Doris je tog dana zablistala u vjenčanom odijelu u bijeloj boji, a potrudila se da se njihov veliki dan odvije daleko od očiju javnosti.

Linker
25. travanj 2024 09:31