Doris Pinčić-Guberović i Davor Guberović

 DAVOR CURIĆ I IVANA PLANINIĆ CURIĆ
Muke po školi

Doris sitno broji do termina poroda, a sina Donata sprema za školu: "Zainteresiran je 0 posto"

Popularna televizijska voditeljica Doris Pinčić-Gruberović u visokoj trudnoći sina Donata sprema za polazak u treći razred.

Popularna televizijska voditeljica Doris Pinčić-Gruberović u visokoj trudnoći sina Donata sprema za polazak u treći razred.

S obzirom na tempo obaveza njezini kolege s Hrvatske televizije pola u šali, a pola ozbiljno govore da će Doris Pinčić-Guberović u rodilište ravno iz studija emisije "Dobro jutro, Hrvatska", čija je voditeljica. U slobodno vrijeme popularna Doris posvećuje se majčinskim obavezama, a trenutačno su joj najvažnije pripreme za novu školsku godinu sina Donata koji u rujnu kreće u treći razred.

image

Voditelji Mirko Fodor i Doris Pinčić Guberović

HRT

I dok preklani nije uspjela suspregnuti emocije i svladati uzbuđenje zbog prvog dana nastave i polaska u školu malog, zbog čega je i pustila suzu, kako je napisala u emotivnoj poruci uz fotografiju sa svojim prvašićem, ovaj put je istaknula kako je njezin sin za početak nove školske godine zainteresiran - nula posto.

"Sjećate li se sebe i kraja ljetnih praznika kad se trebalo početi pripremati za novu školsku godinu? Ja sam bila od onih što su otvarati nove knjige i bilježnice i mirisali ih, ima li još takvih? S tim da tada nije bilo ovako lijepih, modernih i pametnih kao danas. No, moj školarac za početak školske godine za sada je zainteresiran 0 posto.

image

Popularna televizijska voditeljica čeka treće dijete

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Jesu li vaša djeca motivirana i jedva čekaju da se vrate u školske klupe ili smo tu negdje? Dođe mi da se vratim u školu kad vidim što sve današnji đaci imaju na raspolaganju: pametne bilježnice se povezuju s aplikacijom koja onda za njih digitalizira raspored, prebacuje ga na mobitel, javlja kad je koja obaveza, kad su izvan školske aktivnosti, ispiti, nježno podsjeća na učenje... Nešto kao osobni asistent... E, da vidim samo tko uz sve ovo može izgovoriti- zaboravio/la sam zadaću ili pas mi je pojeo bilježnicu", napisala je Doris Pinčić-Guberović koja se pohvalila i novom frizurom.

Sina Donata dobila je u braku s glazbenikom Borisom Rogoznicom, koji je svog nasljednika opisao kao velikog emotivca, a imaju i četiri godine mlađu kćer Gitu.

Svestrana Zadranka treće dijete čeka u braku s poduzetnikom Davorom Guberovićem, s kojim se vjenčala potkraj lanjske godine, a zbližili su se na planinarskim izletima u prirodi. Podsjetimo, Doris je u veljači ekskluzivno za Gloriju potvrdila kako je u drugom stanju. "Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće", kazala je Doris koja je tada bila u drugom tromjesečju.

Linker
27. travanj 2024 10:49