nagle promjene

Drastična promjena: Harry Styles napokon pokazao novu frizuru

Prije nekoliko dana obožavateljice su pale u dramu zbog fotografija s kojih se dalo naslutiti da se Harry Styles riješio svojih slavnih uvojaka, a sada je to i potvrdio.

I dok mnogi slave jer britanski glazbenik izbacuje svoju liniju parfema (dostupni na Pleasing.com od 16.11.), većina vjernih obožavateljica lika i djela Harryja Stylesa tuguje jer je objavom na službenom profilu njegovog beauty brenda potvrđeno kako je 29-godišnjak odbacio svoje prepoznatljive uvojke.

Potpuno kratka, gotovo obrijana kosa šokirala je prije nekoliko dana fanove jer mu je duga kosa - koja je varirala kroz godine - postala prepoznatljivim znakom. Da se ošišao dalo se naslutiti na fotografijama s koncerta grupe U2 u Las Vegasu, gdje su ga uhvatili obožavatelji, a reakcije su većinom bile neodobravanje i razočaranje.

Doduše, reakcije su mnogo bolje otkako je objavljena fotografija na kojoj pozira u smeđem džemperu ponosno pokazujući novi imidž. Fotografija je snimljena na lansiranju parfema Pleasing u Londonu na kojem su bili prisutni njegovi prijatelji i podržavatelji brenda.

U svakom slučaju, Stylesova frizura oduvijek je bila vruća tema, bilo da je riječ o njegovoj kraćoj ili duljoj kosi, a ovo nije prvi put da je izazvao pomutnju novom frizurom. Istu je reakciju dobio kada se 2020. pojavio s kraćom frizurom nakon što je mjesecima nosio dugu, kovrčavu kosu. Styles je inače poznat po svojim eksperimentima s kosom i gotovo pa nema frizure koju nije isprobao. Prisjetili smo se njegovih lookova.

image

2014. godine na dodjeli British Fashion Awards

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Na nastupu 2015.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK MATT BARON/SHUTTERSTOCK
image

Nastup 2017. godine

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
image

Na premijeri filma "Dunkirk" - 2017.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Na dodjeli Brit Awards - 2020. godine

JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK
image

Na premijeri filma "Don‘t Worry Darling" u Veneciji 2022.

SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
image

Na dodjeli Grammyja 2023.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Linker
05. ožujak 2024 12:26