SHUTTERSTOCK EDITORIAL
ipak zajedno

Druga prilika za ljubav: Glumica Lily James ponovno ljubi rokera

Zvijezda filma "Mamma mia! Here we go again" i američki glazbenik prekinuli su u veljači ove godine dvogodišnju vezu, ali nedavno zaključili da ne mogu jedno bez drugoga.

Zvijezda filma "Mamma mia! Here we go again" i američki glazbenik prekinuli su u veljači ove godine dvogodišnju vezu, ali nedavno zaključili da ne mogu jedno bez drugoga.

Zvijezda biografske mini serije "Pam & Tommy", britanska glumica Lily James, pomirila se s dečkom Michael Shumanom. Nedavno je zamijećena u backstageu na koncertu grupe Queens of the Stone Age jer je Shuman basist svjetski poznatog benda. Činilo se da se par razišao u veljači ove godine nakon dvije godine veze, no razdvojenost je učinila svoje pa su ljubavi dali drugu šansu. Potvrdio je to izvor za The Mirror.

"Lily i Michael uvijek su se obožavali i zabavljali zajedno. Razdvojenost ih je natjerala da shvate koliko su nedostajali jedno drugome i sada nastavljaju tamo gdje su stali", izjavio je.

image

Lily James s dečkom Michaelom Shumanom

PICTUREGROUP FOR THE WALT DISNEY COMPANY/SHUTTERSTOCK

Par je započeo vezu u veljači 2021. kada su se ljubili ispred hotela u Suffolku gdje je ona snimala romantičnu komediju "What‘s Love Got To Do With It?" Da su doista par, potvrdili su na dodjeli Oscara prošle godine pojavivši se zajedno na crvenom tepihu. Objavljeno je i da ju je 37-godišnji američki glazbenik upoznao s roditeljima, filmskim producentom Irom Shumanom, bivšim izvršnim voditeljem produkcije kompanije Walt Disney i majkom Janet. Stoga je vijest o prekidu u veljači ove godine šokirala njihove obožavatelje. Glumica i roker nisu htjeli komentirati raskid, da li ih je razdvojio pretrpani radni raspored ili treća osoba, a sada je sve iznenadio romantičan preokret: Lily i Michael ponovno su par.

image

Lily James na ovogodišnjoj Met Gali

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Glumica koja u nastavku filmskog hita "Mamma Mia" tumači ulogu Donne Sheridan, ostala je zapamćena po burnoj romansi s oženjenim engleskim glumcem, Dominicom Westom, zvijezdom Netflixove serije "Kruna". Fotografirani su na terasi tratorije u Rimu gdje su u jesen 2020. snimali film. Bila je u vezi i s američkim glumcem Armiejem Hammerom dok je bio u braku sa sada već bivšom suprugom, Elizabeth Chambers.

Za razliku od 34-godišnje Lily James, slavni glazbenik nerado otkriva s kim je izlazio. Jednom prilikom je rekao da je nadahnuće za pisanje pjesama pronašao u neuspjeloj vezi.

"Slučajno se dogodilo da sam osobno prošao kroz vezu koja je imala vrlo visoke uspone i vrlo duboke padove i to je ono o čemu se u glazbi, uglavnom, radi. Zaljubio sam se u djevojku, zaručio sam se i bio sam spreman za novi život. Kad vam se to dogodi, natjera vas da razmislite o tome što vam je važno u životu i na što želite provoditi svoje vrijeme. Raskid me stvarno promijenio i otvorilo me za pisanje", ispričao je Michael Shuman.

Linker
28. travanj 2024 02:24