Michelle Yeoh s Jeanom Todtom na ovogodišnjem Festivalu u Cannesu

 DGP/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK
Rekla je da

Drugi brak slavne oskarovke: Zaručili su se nakon mjesec dana, a vjenčali nakon 19 godina

Imala je dvije odjevne kombinacije bez ukrasa za kosu i vjenčanog buketa, a na jednostavnoj ceremoniji u Ženevi, uz najuži krug prijatelja, vjenčao ih je matičar.

Imala je dvije odjevne kombinacije bez ukrasa za kosu i vjenčanog buketa, a na jednostavnoj ceremoniji u Ženevi, uz najuži krug prijatelja, vjenčao ih je matičar.

Zahvaljujući brazilskom vozaču Formule 1, Felipeu Massi koji je na svom Instagramu čestitao sklapanje braka svojim prijateljima Jeanu Todtu i Michelle Yeoh, doznalo se da su malezijska glumica i dobitnica Oscara te bivši predsjednik Međunarodne automobilističke federacije formalizirali gotovo dva desetljeća dugu vezu. Burme su razmijenili na građanskom obredu u Ženevi, a među uzvanicima je bio i Felipe Massa.

Zvijezda filma "Everything Everywhere All At Once", koji joj je donio titulu prve Azijatkinje kojoj je dodijeljena nagrada Američke filmske akademije, za posebnu priliku odabrala je dvije odjevne kombinacije: usku, čipkastu bež haljinu s diskretno ukrašenim korzetom u istoj boji te bijelu midi suknju s čipkastim detaljima i malim volanima uz koju je odjenula bijelu bluzu od satena. Nije imala vjenčani buketić, izbjegla je i ukrase za svoju dugu, raspuštenu kosu. Njezin 77-godišnji odabranik nosio je jednostavno plavo, po mjeri krojeno odijelo.

Glumica je jednom prilikom rekla da su se upoznali u lipnju 2004. u Šangaju: bivšem izvršnom direktoru Ferrarija trebalo je nepunih mjesec dana da ju zaprosi, ona je pristala i od 26. srpnja 2004. "tekao" je njihov zaručnički staž.

"Danas, nakon 6992 dana, 27. srpnja 2023. u Ženevi, okruženi voljenom obitelji i prijateljima, presretni smo što zajedno slavimo ovaj poseban trenutak," stoji u objavi sretnog para na društvenim mrežama koja je uslijedila nakon što ih je razotkrio Felipe Massa.

U njihovoj ljubavnoj priči posebno dirljiv detalj bio je trenutak kada je Jean Todt 2004. htio poslati glumici mail, a nije znao kako to učiniti. U pomoć mu je priskočio šampion Formule 1, Michael Schumacher.

image

Scena Michelle Yeoh u filmu ‘Everything Everywhere All at Once ‘

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

"Ne koristim računalo. Nisam znao kako to napraviti. Moj maksimum bio je SMS. Razgovarao sam s Michaelom Schumacherom. On je bio taj koji me je naučio," ispričao je Todt koji iz bivše veze ima 46-godišnjeg sina Nicolasa, vlasnika francuskog motociklističkog tima. S druge strane, zvijezda filma "Tigar i zmaj" u bivšem, četverogodišnjem braku s hongkonškim poduzetnikom Dicksonom Poonom nije postala majka. Pa ipak, Oscara kojeg je ove godine dobila zbog uloge Evelyn Quan Yang, požrtvovne supruge i majke, posvetila je svim majkama svijeta.

"Moram ovo posvetiti svim mamama na svijetu jer one su stvarno superheroji. Bez njih večeras ne bih bila ovdje", izjavila je legendarna glumica.

Linker
28. travanj 2024 06:46