Dua Lipa instagram

 INSTAGRAM
SERVICE95

Dua Lipa: Osim što pjeva, vodi podcast i preporučuje knjige, a sve u društvu zanimljivih gostiju

U veljači ove godine britanska je glazbenica pokrenula svoju platformu "Service95" koja objedinjuju njezin podcast "Dua Lipa: At Your Service", tjedni bilten i književni klub.

U veljači ove godine britanska je glazbenica pokrenula svoju platformu "Service95" koja objedinjuju njezin podcast "Dua Lipa: At Your Service", tjedni bilten i književni klub.

Osim što je jedna od najvećih zvijezda današnjice i modna ikona, britanska pjevačica Dua Lipa velika je ljubiteljica knjiga. Ranije ove godine glazbenica je pokrenula globalnu uredničku platformu “Service95” koju čine web stranica, tjedni bilten, podcast “Dua Lipa: At Your Service” i "book club".

Prema službenoj stranici platforme, stranica i bilten sadrže “promišljenu pripremu popisa, priča, perspektiva i razgovora s globalnom objektivom te briljantne članke nekih od najuvjerljivijih svjetskih glasova – o svemu, od stila i umjetnosti do socijalne pravde i politike”.

Tri sezone podcasta obiluju fascinantnim pričama i životnim lekcijama koje inspiriraju da budemo znatiželjni o svijetu te da budemo od koristi. Lipa je u prve dvije sezone na podcastu ugostila glazbena imena kao što su Elton John, Megan Thee Stallion, Charli XCX, aktiviste Nadiju Murad, Bryana Stevensona, urednika britanskog Voguea Edwarda Enninfula, redateljicu Gretu Gerwig.

Treća sezona koja je počela 30. lipnja ove godine doticat će se tema kao što su veze, drag, psihodelike i izgradnja vlastitog brenda, a gosti su dosad bile pjevačica Billie Eilish, Jennie korejske grupe BLACKPINK, glumac Penn Badgley i drugi.

Svakog mjeseca, pjevačica u književnom klubu osobno preporučuje knjigu, a pritom predstavlja različite globalne glasove koji kroz fikciju, memoare i manifeste pišu svoje priče. Uz svaki odabir Lipa uključuje obilje dodatnog materijala, uključujući intervjue s autorima, popise pjesama i vodiče za raspravu. Osim toga sekcija “Service95 Recommends” sadrži Lipine preporuke i one gostiju kao što su Monica Lewinsky i autorice Min Jin Lee. Književne preporuke i tjedne biltene pogledati možete na službenoj stranici Service95, a podcast poslušajte na Spotifyju.

Linker
28. travanj 2024 17:04